«Ferma Vedetelor»: primele reacţii ale învingătorului. Ce spune George Vintilă

vintila_main.jpg

ferma vedetelor george vintila
"Ferma Vedetelor": George Vintilă face primele declaraţii, după câştigarea marelui premiu
Foto: Arhiva personală

După o seară plină de emoţii, în care unul din favoriţi, Augustin Viziru (34 de ani), a fost obligat să abandoneze competiţia, s-a decis câştigătorul. George Vintilă este marele învingător de la „Ferma Vedetelor”. Reacţiile au fost pe măsură.

George Vintilă (44 de ani) a învins-o pe Vica Blochina (40 de ani), în finala de sâmbătă (30 mai), de la “Ferma Vedetelor”.  El a câştigat marele premiu de 50.000 de euro, dar a ales să doneze 25.000 pentru copiii bolnavi de cancer, de la ”Magic Camp”.

“Ferma Vedetelor”: George Vintilă i-a mulţumit lui Augustin Viziru

Dj-ul a publicat pe pagina sa personală un mesaj pentru fanii, prietenii şi familia, care l-au susţinut de-a lungul a trei luni, la emisiunea „Ferma Vedetelor”, dar şi pentru Augustin Viziru, care s-a accidentat grav la mână:

“Făra tine nu aş fi reusit! Mulţumesc pentru energia pozitivă şi toate gândurile bune! Respect şi sănătate partenerului meu de joacă Augustin! Respect ascultătorilor care au crezut în mine!  Şi nu în ultimul rând celor dragi mie, cărora inima le-a batut în acelaşi ritm cu a mea! O super experienţă! Dintr-un joc de strategie, copiii de la Magic Camp vor putea, în număr mai mare, să se joace la greu! We are WINNERS!!”, a spus Vintilă, după ce a câşigat marele premiu de la “Ferma Vedetelor”

vintila.jpg

ferma vedetelor george vintila
"Ferma Vedetelor": George Vintilă le-a mulţumit fanilor şi prietenilor
Foto: Arhiva personală

Ferma Vedetelor: Iftimoaie a fost favoritul publicului

Ionuţ Iftimoaie a luat titlul de “cel mai iubit fermier” de la “Ferma Vedetelor”. Deşi a fost eliminat de către foştii fermieri, se pare că românii l-au simpatizat cel mai mult pe luptător. A fost votat prin sms, iar dintre cei 16 fermieri care au trecut prin ograda din localitatea Cocani, judeţul Ilfov, el a fost cel mai iubit. Iftimoaie s-a bucurat de acest titlu şi a reuşit să zâmbească din nou, după dezamăgirea eliminării.

iftimoaie_cel_mai_iubit.jpg

ferma vedetelor finala ionut iftimoaie cel mai iubit fermier
"Ferma Vedetelor", finala. Ionuţ Iftimoaie a câştigat titlul de cel mai iubit fermier
foto: captură Pro Tv

"Premiul acesta o să-l împart cu toţi românii, fermieri, care muncesc în Spania, Italia. Nu valorează 50.000, dar este mult mai preţios, decât banii în sine", a spus Iftimoaie.

Luptătorul le-a scris fanilor şi pe pagina lui de Facebook, după ce sute de români l-au felicitat şi i-au spus că el ar fi trebuit să câştige marele premiu de la “Ferma Vedetelor”.

“Pentru inima mea voi,publicul, sunteți cel mai bun "medicament" Susținerea voastră îmi da putere sa privesc finala cu inima împăcată! Va mulțumesc!!!”, a scris luptătorul pe pagina lui personală.

"Ferma Vedetelor”: Cine sunt concurenţii care au trecut prin ogradă

Iniţial, 12 vedete au pornit împreună în aventura „Ferma Vedetelor“, o provocare care le-a testat limitele la fiecare pas. Pe parcurs, 16 vedete au făcut parte din acest proiect, iar fiecare dintre ele şi-a pus amprenta asupra fermei şi a colegilor. Rând pe rând au fost eliminaţi Tudorel Filimon, Oana Radu, Ştefan Stan, Mioara Velicu, Corina Drăgulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran iar în cursa către marea finală au rămas Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru, George Vintilă şi Ionuţ Iftimoaie. Ultimul dintre aceştia fiind scos din concurs chiar de foştii lui colegi.  

  

 

Loading...

Citește și

  • ferma vedetelor finala george vintila castigator

    La finalul unei seri tensionate, marcată de accidentarea lui Augustin Viziru (34 de ani), care nu a mai putut continua competiţia, deşi era cu un picior în marea finală, s-a decis câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". Lupta s-a tranşat între Vica Blochina (40 de ani) şi George Vintilă (44 de ani), care au avut de trecut prin două probe de foc.

  • ferma vedetelor semifinala viziru vintila

    Răsturanare de situaţie în finala de la "Ferma Vedetelor"! Pentru că Augustin Viziru s-a accidentat serios după primul duel al serii şi a fost transportat la spital, producătorii au decis ca unul dintre cei doi concurenţi din semifinale să intre în lupta pentru marele premiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1