«Ferma Vedetelor»: pe cine au scos din competiție foștii concurenți

concurenti.jpg

concurenti ferma
Unul dintre cei patru a pierdut șansa de a lupta în marea finală
Foto: captură Pro Tv

A sosit clipa decisivă de dinainte de marea finală din "Ferma Vedetelor", din 4 iunie. În ediția de miercuri, 1 iunie, penultima din sezonul doi, filmat în Cipru, foștii concurenți au decis pe cine nu vor în finală. S-au distrat la o nuntă românească organizată chiar de ei, dar apoi a venit greul.

La ceas de seară, Iulia Vântur a chemat vedetele în arena în care s-au disputat duelurile și le-a cerut eliminaților să dea un vot prin care să aleagă dintre Lili Sandu, Maria Constantin, Vasile Calofir și Paul Ipate persoana pe care nu o vor în finală. Astfel, unul dintre ei a pierdut astfel șansa de a câștiga cei 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului.

concurenti eliminati ferma vedetelor

 

De-a lungul zilelor în care cei 12 foști fermieri s-au întors în tabăra din Cipru, unii dintre ei au pus în aplicare diferite strategii. Principalele două personaje care au complotat au fost Marcel Toader și Mircea N. Stoian, primul pentru ca Lili să iasă, iar al doilea a fost împărțit între Lili și Paul.

Ultimele strategii au dat roade, căci Lili Sandu a fost cea dată afară din "Ferma Vedetelor". Rând pe rând, Marcel Toader, Denis Ștefan, Mircea N. Stoian, Anda Ghiță, Saveta Bogdan și Elena Lasconi au ales-o pe actrița venită în "Fermă" tocmai din Los Angeles, orașul american în care stă de ani buni.

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu a plecat chiar înainte de marea finală
Foto: captură Pro Tv

 

Deși dezamăgită, Lili a fost cea care a și recunoscut că și-a dorit să-i lase pe ceilalți să câștige. "Am dat dovadă de înțelepciune și nu-mi mai doresc să ating acea perfecțiune, am învățat să mă iubesc pe mine", au fost ultimele cuvinte ale lui Lili din postura de concurentă.

Paul Ipate, Maria Constantin și Vasile Calofir sunt cei trei care-și dispută titlul de Fermierul anului.

 

 

Loading...