„Ferma vedetelor” a început să arate ca un imens spital!

30656306_2056226551121110_4435128153590340286_n.jpg

Cristi Mitrea, Rona Hartner, Daniel Iordăchioaie, Majda Aboulumosha, Ferma vedetelor, accidentari, spital
Cristi MItrea s-a tăiat cu coasa

Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului „Ferma vedetelor”, de la PRO TV, le dă bătăi de cap concurenţilor, care se accidentează pe bandă rulantă. Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea sau Daniel Iordăchioaie au avut cel mai mult de suferit.

Pe lângă acţiunea propriu-zisă, fanii emisiunii „Ferma vedetelor”, de la PRO TV, văd mereu în cadru medici, ambulanţe, iar asta pentru că vedetele au periodic nevoie de prim-ajutor. După ce în primul sezon, cel filmat la Cocani, Dan Helciug a ajuns la doctor fiind foarte slăbit, iar Augustin Viziru şi-a tăiat mâna cu toporul, în finală, în sezonul al doilea, cel din Cipru, Sorana şi-a sucit glezna şi a fost nevoită să umble în cârje. Acum însă este mult mai grav, căci unii concurenţi au intrat în show deja cu sechele. În momentul filmărilor, în primăvara anului trecut, Rona era deja accidentată la genunchiul stâng de la emisiunea „Uite cine dansează!” (PRO TV), iar Daniel Iordăchioaie a avut de tras din cauza unui picior rupt. În plus, i s-a făcut rău şi a fost purtat pe braţe chiar de luptătorul Cristi Mitrea, care l-a dus la maşina care l-a transportat la spital. Secvenţele au apărut în ediţia difuzată pe 20 martie.

fb_img_1524114383479.jpg

Cristi Mitrea, Rona Hartner, Daniel Iordăchioaie, Majda Aboulumosha, Ferma vedetelor, accidentari, spital
Majda a umblat în cârje la "Ferma vedetelor"

Un alt concurent care a avut probleme a fost luptătorul Cristi Mitrea, care s-a tăiat la mână în timp ce încerca să ascută coasa. “M-am tăiat de nu mai pot… E foarte adâncă și mi-era frică să nu fie tendon, dar se pare că nu a ajuns”, a spus Cristi Mitrea imediat după accidentare.

12_1-col-iordachioaie.jpg

Daniel Iordăchioaie le-a dat emoții colegilor, după ce s-a lovit grav la picior

Ultima, dar nu cea din urmă, cu probleme de sănătate, a fost actriţa Majda Aboulumosha, care atunci când a dus oile la păscut a căzut într-o groapă. S-a ales cu un ligament rupt la picior. „Nu am vrut ghips, însă doctorii au insistat, pentru că ajuta la refacere. Dar înainte de duelul cu Deea (n.r. Maxer) am deci să-l dau jos, pentru că voiam să mă mişc mai bine. Oricum, eram sub efectul pastilelor, al medicametelor date de asistenţi. Sunt curajoasă, iar atunci nu am mai ţinut cont de durerea fizică, am zis să merg până la capăt. Eram puternică de la adrenalină. Acum sunt ok, nu mai am probleme, tot răul a trecut, însă atunci am avut de suferit, chiar dacă s-a spus că am minţit sau m-am prefăcut”, ne-a povestit Majda.        

 

Loading...

Citește și

  • Competiția Ferma Vedetelor are parte de multe momente de tensiune, iar ediția difuzată joi, 19 aprilie, a fost una plină probe care i-au supus pe concurenți la eforturi incredibile. La duel au fost implicate Grațiela și Majda, și au fost nevoite să răspundă la întrebări de cultură generală. În ediția de miercuri, Deea Maxer s-a duelat cu Majda, însă a fost eliminată, deși a rămas foarte puțin timp în competiție.

  • castigatoare Ferma vedetelor, cine a castigat Ferma, PRO TV, reality-show, actrita, concurenti

    Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna o actriță.