"Ferma Vedetelor, finala". George Vintilă este marele câştigător

vintila_castigator.jpg

ferma vedetelor finala george vintila castigator
George Vintilă a luat titlul de "fermierul anului"
foto: captură Pro Tv

La finalul unei seri tensionate, marcată de accidentarea lui Augustin Viziru (34 de ani), care nu a mai putut continua competiţia, deşi era cu un picior în marea finală, s-a decis câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". Lupta s-a tranşat între Vica Blochina (40 de ani) şi George Vintilă (44 de ani), care au avut de trecut prin două probe de foc.

Prima probă din marea finală "potcoava norocoasă" a fost o adevărată încercare pentru cei doi concurenţi. Au avut la dispoziţie 15 potcoave care urmau să fie aruncate la  ţintă. Nu a reşit niciunul dintre ei să nimerească stâlpul, aşa că au fost nevoiţi să mai încerce cu alte cinci. Cel care şi-a trecut un singur punct la această probă şi a şi câştigat-o a fost George Vintilă.

 "Nu am avut niciun duel în decursul a celor şase săptămâni cât am stat în fermă şi totuşi mă aflu acum aici. Singurul duel decisiv a fost şi cel care a contat", a spus George entuziasmat. 

potcoava.jpg

ferma vedetelor finala george vintila castigator
George a reuşit să câştige prima probă, potcova norocoasă, în finala de la Ferma Vedetelor
foto: captură Pro Tv

"Ferma Vedetelor, finala". George Vintilă a luat doar 25.000 de euro

Premiul pentru care a luptat George Vintilă este de 25.000 de euro, pentru că a venit la jumătatea concursului. Cealaltă jumătate va merge la copiii bolnavi de cancer de la "Magic Camp".

mere.jpg

ferma vedetelor finala george vintila castigator
"Ferma Vedetelor, finala": George Vintilă a reuşit să ia toate merele din acvariu şi a câştigat concursul
foto: captură Pro Tv

A doua probă, "mărul victoriei" a fost câştigată tot de George Vintilă, care în timp record a reuşit să ia ajutându-se doar cu gura toate merele din acvariu şi astfel a devenit "femierul anului". Omul de radio s-a bucurat ca un copil de rezultat, chiar înainte să fie anunţat câştigător. În timp ce sărea în sus de fericire, Iulia Vântur l-a atenţionat că nu a câştigat proba perntru că unul dintre mere era pe jos şi trebuia să-l ducă şi pe acela în coşul cu fructe. Încurcat de situaţie, dj-ul l-a luat cu mâna, însă nici de data aceasta nu a reuşit să se bucure de victorie, căci a încălcat regulamentul. Într-un final, George Vintilă a ridicat mărul cu gura. În tot acest timp, Vica Blochina privea stupefiată entuziasmul adversarului ei şi nu s-a mai concentrat asupra probei. Deşi avea minute bune în care ar fi putut să continue proba, ba chiar a fost îndemnată de Iulia Vântur să facă acest lucru, fosta balerină s-a consolat cu locul al doilea.

"Ferma Vedetelor, finala". Ionuţ Iftimoaie a câştigat titlul de cel mai iubit fermier

iftimoaie_cel_mai_iubit.jpg

ferma vedetelor finala ionut iftimoaie cel mai iubit fermier
"Ferma Vedetelor", finala. Ionuţ Iftimoaie a câştigat titlul de cel mai iubit fermier
foto: captură Pro Tv
 

Eliminat de la "Ferma Vedetelor" prin votul foştilor fermieri, Ionuţ Iftimoaie le-a câştigat inimile românilor. Luptătorul a fost votat de acasă prin sms şi astfel din cei 16 fermieri care s-au perindat prin ograda din localitatea Cocani, judeţul Ilfov, el a fost desemnat cel mai iubit. Premiul este unul pe măsura muncii depuse de sportiv în ogradă. Titlul l-a bucurat enorm, după dezamăgirea eliminării. Luptătorul a avut din nou putere să zâmbească, atunci când şi-a dat seama că oamenii l-au apreciat la adevărata lui valoare. "Premiul acesta o să-l împart cu toţi românii, fermieri, care muncesc în Spania, Italia. Nu valorează 50.000, dar este mult mai preţios, decât banii în sine", a spus el emoţionat.

"Ferma Vedetelor, finala". Cine sunt concurenţii care au trecut prin ogradă

Iniţial, 12 vedete au pornit împreună în aventura „Ferma Vedetelor“, o provocare care le-a testat limitele la fiecare pas. Pe parcurs, 16 vedete au făcut parte din acest proiect, iar fiecare dintre ele şi-a pus amprenta asupra fermei şi a colegilor. Rând pe rând au fost eliminaţi Tudorel Filimon, Oana Radu, Ştefan Stan, Mioara Velicu, Corina Drăgulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran iar în cursa către marea finală au rămas Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru, George Vintilă şi Ionuţ Iftimoaie. Ultimul dintre aceştia fiind scos din concurs chiar de foştii lui colegi.  

  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1