«Ferma Vedetelor»: duelul înainte de finală, cel mai dur de până acum

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a arbitrat duelul dintre Elena și Maria
Foto: captură Pro Tv

Ultimul duel înainte de marea finală de la "Ferma Vedetelor" a avut loc miercuri, 25 mai. Competitoarele au fost Elena Lasconi și Maria Constantin. Jurnalista și interpreta de muzică populară și-au disputat astfel cel mai intens duel de până acum, întrucât a fost vorba despre ultima mare bătălie înainte de actul final și despre ultimele calcule pe care concurenții și le-au făcut.

Elena Lasconi, numită "Buldozerul" de către ceilalți colegi de competiție, a pornit din postura de servitor al săptămânii și a fost trimisă la duel de către Lili Sandu, cea care a îndeplinit în această săptămână funcția de Fermier al săptămânii. Maria a avut avantajul de a-și alege probele, iar cântăreața a mizat pe tinerețe.

Prima probă: Adună stelele

prima_proba.jpg

prima proba ferma vedetelor
Prima probă a fost extrem de dură
Foto: captură Pro Tv

 

Cea dintâi probă a fost una de forță, care le-a solicitat extrem de mult pe cele două fete. Fiecare a fost legată la capătul aceleiași sfori. Au trebuit să-și tragă adversata pentru a aduna cinci stele de mare și a le pune în coș. Elena a fost cea care a reușit să câștige prima rundă a duelului, dar ambele concurente au avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

A doua probă: Hrănește iepurii

a_doua_proba.jpg

a doua proba ferma vedetelor
De viteză și îndemânare au avut nevoie cele două concurente
Foto: captură Pro Tv

 

Fiecare a avut o cușcă cu iepuri care trebuiau hrăniți. Fiecare a trebuit să transfere 10 morcovi, unul câte unul, printr-un tunel, până la cușca iepurilor. Maria a fost mai rapidă și a recuperat punctul pierdut în prima probă. Și după această rundă, Elena și Maria au avut nevoie de ajutorul medicilor, căci și-au julit 

A treia probă: Taie craca adversarului

a_treia_proba.jpg

a treia proba ferma vedetelor
A treia probă a fost și cea decisivă
Foto: captură Pro Tv

 

Fiecare a avut un fierăstrău. Prima care a dărâmat adversarul, a câștigat proba, fără a obstrucționa competitorul. Maria a câștigat repede un avantaj, pe care l-a menținut până la final, iar așa a reușit să rămână în competiție.

Loading...

Citește și

  • vasile calofir actor ferma vedetelor

    Îl ştiţi din reclame, filme şi piese de teatru. Acum îl vedeţi săptămânal şi la “Ferma vedetelor” (PRO TV), unde se bate pentru premiul de 50.000 de euro. Actorul Vasile Calofir ar fi putut oricând să facă o carieră şi la Hollywood, căci îl ajută şi faţa, şi viaţa pe care a avut-o: odinioară spăla WC-uri pentru a-şi lua mâncare, acum se lăfăie în patru maşini de lux.

  • Săptămâna aceasta, la “Ferma vedetelor” (PRO TV), emisiune filmată în Cipru, se împlinesc dorinţele secrete ale celor cinci concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

  • ferma vedetelor

    "Ferma Vedetelor" nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol.

  • iulia vantur ferma

    Săptămâna și eliminarea la Ferma Vedetelor, emisiunea care a pus mai multe celebrități în postura de fermieri. În ediția de miercuri, 18 mai, una dintre fetele din tabără a părăsit competiția și a pierdut șansa de a se lupta în continuare pentru premiul de 50.000 de euro.