«Ferma vedetelor» din Cipru, iadul pe pământ! Concurenţii, cazaţi în mizerie

Anul trecut, pădurea de la Cocani, locul în care s-a filmat primul sezon din “Ferma vedetelor”, a fost lux pe lângă ce au găsit acum, în Cipru, cei 12 noi concurenţi. Aşezarea lor, o adevărată văgăună, se află între doi versanţi impozanţi şi arată ca după bombardament.

A început numărătoarea inversă până când show-ul “Ferma vedetelor” va reveni la PRO TV, cu sezonul al doilea. Îi vom vedea “în chinuri” pe cei 12 concurenţi din 16 februarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 20.30. Până atunci, Click! îţi arată, în premieră, imagini de la faţa locului.

Casa pe care fermierii trebuie să o cureţe şi să o transforme într-o fermă funcţională se află pe tărâmurile mitologice din Cipru, în apropiere de Larnaca, pe malul Mării Mediterane, unde în această perioadă temperaturile ajung şi la 17 grade Celsius. Văgăuna, dintre doi versanţi imponzanţi, este înconjurată de livezi de măslini şi portocali.

Din vorbe pare feeric, dar imaginile îţi dau fiori: mizerie, lemnărie multă, scaune distruse, un grajd neamenajat, nisip neroditor. „Nu se aşteptau să fie atât de rău, chiar mai rău ca anul trecut. E jale de data aceasta şi câţiva concurenţi au vrut deja să plece. Însă, dacă nu au probleme de sănătate, contractul le interzice abandonul şi sunt pasibili de amenzi uriaşe”, ne-au spus surse de pe platourile de filmare.

Totuşi, solistele Ami, Sorana Mohamad, Saveta Bogdan, soţii Mirela Constantin şi Marcel Toader, actorii Paul Ipate, Octavian Strunilă, Mircea N. Stoian, luptătorul K1 Benny Adegbuyi, Viorel Sipoş (3 Sud Est) actriţa Lili Sandu şi fosta concurentă de la “MasterChef” Anda Ghiţă au măcar o motivaţie: banii. Fiecare săptămână petrecută în concurs le aduce un onorariu de 1.500 de euro, dar şi un pas în plus spre marele premiu de 50.000 de euro.

Loading...

Citește și

 • ferma vedetelor 2016

  După ce anul trecut au filmat într-o pădure din Cocani, judeţul Dâmboviţa, anul acesta cei 12 concurenți de la ”Ferma vedetelor” au parte de condiții, teoretic, mai prietenoase. Doar în teorie însă, după cum transmit sursele Click! din preajma echipei de filmare din Cipru.

 • ferma vedetelor

  Forfotă mare luni după-amiază (18 ianuarie) la aeroportul Otopeni, căci concurenţii de la „Ferma vedetelor” şi-au “luat zborul” către Cipru, ţara în care se va filma cel de-al doilea sezon al emisiunii. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins vedetele în timp ce se îmbarcau.

 • ”Ferma vedetelor”, raiul pe pământ pentru Octavian Strunilă! Actorul, care nu mai scapă de datorii, după ce a făcut un credit şi a rămas şi fără casă, are şanse să se pună pe picioare, odată cu plecarea în Cipru, pentru că a semnat un contract extrem de avantajos cu Pro TV.

 • Concurenţii îi ştim, locul de filmare nu mai e un secret, misterul legat de prezentatoare a fost desluşit. Click! îţi spune însă lucruri neştiute despre cel de-al doilea sezon al show-ului “Ferma vedetelor”, realizat în Cipru şi prezentat de Iulia Vântur.

 • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

 • iulia vantur ferma vedetelor

  Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1