Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat la duel

ferma_vedetelor_duel_benny_mircea_n_stoian.jpg

ferma vedetelor duel benny mircea
Ferma Vedetelor: Duelul s-a dat între Benny și Mircea N. Stoian
foto: Ferma Vedetelor

În ediția de miercuri seară (16 martie) a emisiunii „Ferma Vedetelor”, două dintre vedetele de la fermă s-au luptat pentru a rămâne în concurs. Numai unul dintre dueliști a trecut mai departe după cele trei probe la care i-a supus gazda, Iulia Vântur.

Servitorul săptămânii la „Ferma Vedetelor”, Benny a avut o alegere grea de făcut pentru duel. Dintre Octavian Strunilă, Paul Ipate, Mircea N. Stoian și Marcel Toader, Benny a ales să se lupte cu Mircea. Deși a avut un avantaj din punct de vedere al forței fizice și al experienței sportive, probele nu s-au bazat deloc pe asta. În cele din urmă, după cele trei probe, Mircea N. Stoian a reușit să-i facă față adversarului său și să rămână în concurs.

Ferma Vedetelor: Prima probă

Prima probă la „Ferma Vedetelor” s-a numit „Ridică vela”. Dueliștii au avut de descurcat sfoara în care era învelită vela, pentru a o putea ridica. Concurentul care a reușit să ridice primul vela și să sune din clopoțel a fost Mircea, câștigând prima probă.

Ferma Vedetelor: A doua probă

Nici a doua probă la „Ferma Vedetelor” nu s-a bazat deloc pe abilitățile sportive ale dueliștilor. Cei doi adversari au avut de găsit câteva lemne într-un țarc cu fân. Pe fiecare bucată de lemn era scris un cuvânt, reprezentând un indiciu pentru a forma un proverb. Benny a egalat scorul duelului, fiind primul care a găsit două proverbe.

Ferma Vedetelor: A treia probă

A treia probă la „Ferma Vedetelor” a fost una de cultură generală. La început, lupta a fost strânsă, însă la final, Mircea N. Stoian a demonstrat că inteligența prevalează asupra forței fizice. Benny a fost eliminat din concurs, pierzând duelul.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • lili sandu ferma vedetelor fermier sef

    Se anunţă o săptămâna plină de evenimente neprevăzute la Ferma Vedetelor din Cipru. Ultima concurentă care a părăsit competiţia, cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, a desemnat-o pe Lili Sandu în postura de fermier-şef. Şatena a ales servitorii, dar şi primul concurent pe care îl trimite la duel.

  • dan helciug ferma vedetelor cipru revine

    "Greieraşul" din primul sezon al emisiunii "Ferma Vedetelor" revine printre fermieri. Dan Helciug va anima viața celor nouă vedete rămase în competiția pentru titlul de Fermierul Anului.

  • Te iert, dar nu te uit. Pe asta s-a bazat Maria Constantin atunci când a auzit că va intra la “Ferma vedetelor” alături de Saveta Bogdan. Puţini ştiu că cele două s-au războit grav la TV, în 2014, şi iată că lovitura finală s-a produs miercuri seară (9 martie), când Maria s-a răzbunat pe rivala ei la duelul de la PRO TV.

  • ferma vedetelor

    Spiritele s-au încins la „Ferma Vedetelor”, mai ales după ce a rămas Mircea N. Stoian fermier șef. Concurenții nu l-au prea luat în serios și au încercat să se opună indicațiilor date de el. Totuși, Maria Constantin și Marcel Toader au fost cei mai norocoși, pentru că Mircea i-a ales drept servitori, pentru a le oferi câteva momente de intimitate.