"Ferma Vedetelor": ce fel de lecţii au primit concurenţii FOTO

ferma_vedetelor.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - concurenţii au parte de noi şi noi surprize
Foto: Captură Pro TV

Marţi seara, 21 aprilie, George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au fost primiţi cu multă bucurie de ceilalţi concurenţi, la "Ferma Vedetelor"! Mai mult decât atât, se vede treaba că orice mână de ajutor în plus este binevenită, în timp ce Dima Trofin şi Ionuţ Iftimoaie vor fi protagoniştii duelului din această săptămână.

Cel mai plăcut surprins de apariţia celor trei vedete în emisiunea "Ferma Vedetelor" a fost Ionuţ Iftimoaie. Acesta a fost extrem de încântat de cât de priceput şi dornic să lucreze în fermă este George Vintilă. “Să fie cu noroc! Bine ai venit în grajd!“, i-a spus Iftimoaie lui Vintilă, când l-a văzut cum mulge vaca.

"Ferma Vedetelor": concurenţii au luat lecţii de olărit

ferma_vedetelor_3.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Gina Pistol, Doiniţa Oancea şi Dima Trofim au luat lecţii de olărit
foto: ProTV

 

În această săptămână, concurenţii de la "Ferma Vedetelor” au avut parte de o premieră. Au fost iniţiaţi în olărit, lecţii la care a participat chiar şi Nea Raţă. Acesta i-a vizitat pe fermieri, iar Gina l-a întâmpinat cu voie bună: „Am o mamaie care te simpatizează. Te-aş lua de bunic!“. Cu multă răbdare, acesta i-a arătat şi explicat Roxanei Ionescu cum să sape eficient grădina. Pe lângă construcţia viitoarei camere de baie, George a fost implicat şi el în lecţia de olărit.

ferma_vedetelor_6.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Gerge Vintilă este nou în fermă
Foto: Captură Pro TV

 

Totodată, Nea Raţă le-a propus un schimb fermierilor, la "Ferma Vedetelor": diferite beneficii în schimbul unor vase proaspăt ieşite din mâinile harnice ale acestora.
Vă amintim, Ionuţ Iftimoaie va intra sâmbătă, 25 aprilie, la duelul cu Dima Trofim, ceilalţi concurenţi având imunitate. Astfel, se prevede un duel de excepţie, între două personaje puternice şi determinate, care vor lupta în ring pentru un loc în fermă.

"Ferma Vedetelor": 10 concurenţi se luptă acum pentru 50.000 de euro

În concursul de la "Ferma Vedetelor” au rămas în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran şi Ionut Iftimoaie din gaşca veche. Lor li s-au alăturat marţi Gina Pistol, Roxana Ionescu şi George Vintilă. Ei vor munci pe brânci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul într-unul în care să se poată locui.

Loading...

Citește și

  • ferma vedetelor doinita oancea gina pistol viziru

    Doiniţa Oancea nu mai este preferată lui Augustin Viziru la "Ferma Vedetelor"! De când a intrat în concurs Gina Pistol, actorul şi-a canalizat toată atenţia asupra blondei, pe care a luat-o protector sub aripa lui, căci nu degeaba este fermierul săptămânii! În tot acest timp, Doiniţa a privit scenele tandre dintre cei doi, iar gelozia se pare că a pus stăpânire pe ea.

  • Pentru prima dată în acest concurs, Dima Trofim va avea un final de săptămână decisiv la "Ferma Vedetelor". Solistul cunoscut din trupa LaLa Band a fost ales să intre la duel. Concurentul pe care îl va înfrunta sâmbătă în ring este un bărbat puternic, care are cu 40 de kilograme mai mult decât el.