"Ferma Vedetelor": Augustin Viziru, forţat să abandoneze lupta!

george_si_augustin.jpg

ferma vedetelor semifinala viziru vintila
Augustin şi George au fost rivali în prima semifinală
foto: captură Pro Tv

Răsturanare de situaţie în finala de la "Ferma Vedetelor"! Pentru că Augustin Viziru s-a accidentat serios după primul duel al serii şi a fost transportat la spital, producătorii au decis ca unul dintre cei doi concurenţi din semifinale să intre în lupta pentru marele premiu.

Iulia Vântur i-a invitat să joace ruleta rusească pe George Vintilă şi Dan Helciug. Înainte de a începe jocul, una dintre doamnele aflate în public i-a acuzat pe producători că nu le oferă şanse egale concurenţilor şi îl forţează pe Viziru să iasă din competiţie. "Nu a abandonat lupta. Este o diferenţă. A ajuns la spital pentru că aşa a stabilit medicul. Nu este corect. Înseamnă că acest concurs este aranjat şi se are ca scop favorizarea unuia singur, care este această doamnă", a spus spectatoarea revoltată, referindu-se la Vica Blochina. După ce s-au mai calmat spiritele în public, Ionuţ Iftimoaie a intervenit şi a expicat ce se întâmplă în cadrul ueni competiţii sportive în cazul în care unul dintre concurenţi nu mai poate continua. "În mod  normal, trebuie să intre în finală cel cu care Augustin s-a luptat în semifinală, adică George", a spus luptătorul K1. Aşa s-a şi întâmplat însă, Dan Helciug şi George Vintilă au ajuns în faţa ruletei unde au fost puşi să găsească fiecare câte două ouă fierte. Primul care a reuşit acest lucru a fost George. Aşadar, finala se dă între Vica Blochina şi George Vintilă.

augustin_rana.jpg

ferma vedetelor augustin viziru abandon rana mana tendon taiat
Augustin Viziru s-a accidentat la mână în semifinala de la "Ferma Vedetelor" şi a ajuns la spital
foto: arhiva personală

Reporterii Click! au aflat că accidentarea lui Augustin Viziru este una destul de serioasă. Medicii l-au dus la spital pentru că sângera abundent şi din câte se pare actorul în vârstă de 34 de ani are tendonul tăiat. "Sunt bine. Îmi pare rău că nu pot câştiga finala", şi-a anunţat Augustin Viziru fanii de pe contul de socializare. Actorul a publicat o fotografie în care se află pe patul de spital, cu mâna rănită, dar în care le demonstrează admiratorilor că nu şi-a pierdut zâmbetul.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1