Ferma Vedetelor: Audienţele emisiunii au ţinut Pro Tv pe primul loc în decursul celor trei luni

iulia_vantur.jpg

ferma vedetelor, marea finala, iulia vantur
Iulia Vântur a fost gazda de la "Ferma Vedetelor"
foto: Pro Tv

Ferma Vedetelor s-a încheiat, însă ecourile după marea finală, de sâmbăta trecută (30 mai) nu s-au stins nici acum. Producătorii reality show-ului abia acum culeg roadele de pe urma emisiunii! Şi au cu ce se lăuda. Producţia care s-a derulat pe parcursul celor trei luni a ţinut Pro Tv pe primul loc în top din punct de vedere al audienţei.

Ferma Vedetelor, un reality-show curajos, care a prezentat, timp de trei luni, experiența vieții concureților în condiții ca acum 100 de ani, a ajuns la final, dar producătorii abia acum respiră uşuraţi. Pe parcursul celor trei luni de difuzare, Pro Tv a obținut 97% leadership pe segmentul publicului comercial.  Acest lucru înseamnă că  "Ferma Vedetelor" a fost urmărită timp de trei luni, în medie, de peste 1,6 milioane de telespectatori. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.6 puncte de rating, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.9 puncte de rating. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus topul audiențelor cu 7.5 puncte de rating, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 6.2 puncte de rating.

Ferma Vedetelor a debutat bine 

Aventura fermierilor a debutat încă din prima zi cu o cotă de piață record - 27.3% și 12.7 puncte de rating pe segmentul publicului comercial. Astfel, drumul vedetelor către fermă și reacțiile pe care le-au avut atunci când au văzut unde au ajuns, au adus în fața televizoarelor aproximativ 2.4 milioane de telespectatori. Finala Ferma Vedetelor, transmisă live pe 30 mai, a înregistrat o audiență cu 30% mai mare decât media sezonului. Astfel, între 20:30 – 23:01, emisiunea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audiență de la 22:39, peste 2,7 milioane de români au fost cu ochii pe emoțiile finaliștilor aflați în ringul duelului. 

ferma_vedetelor_inainte.jpg

ferma vedetelor inainte
Ferma Vedetelor. Aşa arăta gospodăria înainte de venirea concurenţilor
foto: Pro Tv

Ferma Vedetelor: Telespectatorii au urmărit cu interes viaţa la ţară a celor 16 fermieri

De-a lungul celor trei luni, 16 vedete au trecut pragul fermei și au învățat mai multe despre ce înseamnă viața la țară, cu ajutorul lui nea Rață și având sprijinul Iuliei Vântur. S-au legat prietenii de durată, iar vedetele au învățat ce înseamnă să împarți şi să locuiești împreună cu mai mulți oameni. Au iertat şi au învăţat cum să treacă mai ușor peste lucrurile care  i-au deranjat. 

Ferma Vedetelor: Concurenţii au îngrijit casa şi au construit grajduri

ferma_vedetelor_dupa_3_luni.jpg

ferma vedetelor, marea finala, george vintila, pro tv, audienta record, concurenti
Ferma Vedetelor s-a schimbat la faţă după ce cei 16 au trudit trei luni în ogradă
foto: Pro Tv

Cele 16 vedete au pus umărul la treabă și și-au unit forțele pentru a atinge scopul final, acela de a transforma o fermă dezafectată într-una funcțională, prin muncă și spirit de echipă. Chiar dacă au existat conflicte între unii dintre concurenți, atunci când a fost vorba de a duce la bun sfârșit o sarcină comună, s-au mobilizat toți pentru a o îndeplini. Concurenții au construit un grajd pentru vaci, adăpost pentru porci și oi, solar, coteț pentru găini, foișor, au învățat să pună răsaduri, să mulgă vaca, să facă brânză, unt, smântână, dar și cum să se organizeze astfel încât să le ajungă alimentele.

Ferma Vedetelor: Care sunt concurenţii care au trecut prin fermă

ferma_vedetelor_6.jpg

ferma vedetelor, marea finala, george vintila, pro tv, audienta record, concurenti
16 vedete au acceptat să intre în proiectul "Ferma Vedetelor" de la Pro Tv
foto: Pro Tv

Iniţial, 12 vedete au pornit împreună în aventura „Ferma Vedetelor“, o provocare care le-a testat limitele la fiecare pas. Pe parcurs, 16 vedete au făcut parte din acest proiect, iar fiecare dintre ele şi-a pus amprenta asupra fermei şi a colegilor. Au plecat, rând pe rând Tudorel Filimon, Oana Radu, Ştefan Stan, Mioara Velicu, Corina Drăgulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Roxana Ionescu, Doiniţa Oancea, Gina Pistol şi Cristina Cioran. Ionuț Iftimoaie a fost eliminat prin votul foştilor fermieri, iar în marea finală s-au luptat Dan Helciug, Augustin Viziru, Vica Blochina și George Vintilă. Toţi au căpătat experienţă acum, după ce la ţară au văruit, au vopsit veranda, ușile, grinzile, geamurile, grajdul și toaleta și au plantat copaci și flori.

nea_rata.jpg

ferma vedetelor, marea finala, george vintila, pro tv, audienta record, concurenti, iulia vantur, nea rata
Nea Raţă le-a întins concurenţilor de la "Ferma Vedetelor" o mână de ajutor când au avut nevoie
foto: Pro Tv

Sâmbătă seară, cele trei luni de muncă au luat sfârșit, iar George Vintilă a reușit să câștige două dueluri consecutive. Primul cu Augustin, iar apoi cu Vica Blochina, sigura femeie care a reușit să ajungă în lupta finală. După două runde de foc, George a câștigat trofeul "Fermierul Anului" și premiul cel mare de 25.000 de euro, diferența de 25.000 de euro fiind donată către "MagiCAMP", pentru a readuce zâmbetul pe chipurile copiilor bolnavi de cancer. 

loading...
Loading...

Citește și

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1