Ferma Vedetelor 2016: echipele care se duelează în Cipru

iulia-vantur.jpg

Emisiunea Ferma Vedetelor va fi prezentată de Iulia Vântur şi Nea Raţă
Foto: captură Pro Tv

Al doilea sezon '''Ferma Vedetelor'' a început marţi seară (17 februarie) la Pro Tv. 12 vedete au acceptat propunerea de a pleca tocmai în Cipru, unde pentru 3 luni vor avea de îndurat probe dificile şi eliminatorii.

Cel de-al doilea sezon de la ''Ferma Vedetelor'' a debutat cu succes marţi seară la Pro Tv. De data aceasta, reality-show-ul nu se va desfăşura în România, ci în Cipru, o locaţie exotică pentru noii fermieri, unde îi aşteaptă noi provocări şi noi aventuri.

Cei 12 concurenţi de la „Ferma Vedetelor”, adică Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă, nu vor avea parte de o vacanță de lux la malul Mediteranei.

Prezentatoarea emisiunii, Iulia Vântur, va fi acompaniată de nea Raţă, care le-a pregătit concurenților o serie de sarcini.

ferma-vedetelor-2.jpg

Concurenţii au avut un şoc când ai văzut condiţiile de la ferma din Cipru
Foto: captură Pro Tv

"Mă sperie faptul că trebuie să stau cu oameni pe care nu îi cunosc. Pentru mine lucrurile materiale au început să aibă doar o valoare existenţială", a declarat Lili Sandu.

''Mie îmi e teamă de bârfe. Nu-mi plac bisericuţele. M-am gândit la cele mai grele situaţii posibile'', a spus şi Sorana.

Prima probă a fost dată: concurenţilor li s-a dat o geantă mare şi au avut 2 minute la dispoziţie să îşi mute hainele din bagajul propriu în geantă. De asemenea, aceştia au voie să ia cu ei doar cu 3 obiecte personale. După ce şi-au aranjat bagajul, s-au format două echipe.

Imediat după ce au ajuns la ferma unde vor locui pentru 3 luni, Iulia Vântur a mers la prima întâlnire cu concurenţii pentru a le comunica regulile şi pentru a le împărţi talismanele norocoase care vor fi purtate permanent. Pe toată perioada şederii la fermă, vedetele vor purta costume tradiţionale cipriote. Primul fermier şef al săptămânii a fost desemnat Benny. El a avut o primă sarcină de îndeplinit: a fost nevoit să aducă într-un coş alimente pentru ceilalţi concurenţi.

12717689_957175417711141_8759132828123025456_n.jpg

Benny Adegbuyi (mijloc) e fermierul şef
Foto: captură Pro Tv

''Este excepţional aici. Cu voinţă şi organizare se va face treabă bună'', a spus Mircea N. Stoian.

ferma-vedetelor.jpg

Aici vor locui concurenţii timp de 3 luni
Foto: captură Pro Tv

 

Loading...

Citește și

  • Cei 12 concurenţi, aflaţi în competiţie la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), show care debutează astăzi, de la orele 20.30, recunosc că sunt plini de calităţi, dar şi de slăbiciuni. Cum însă fiecăruia dintre ei le face cu ochiul premiul de 50.000 de euro, fermierii marca VIP şi-au suflecat mânecile şi s-au pus pe treabă.

  • iulia vantur ferma vedetelor

    Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.

  • Cei 12 concurenţi de la „Ferma Vedetelor” - adică Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă - nu vor avea parte de o vacanță de lux la malul Mediteranei!

  • Anul trecut, pădurea de la Cocani, locul în care s-a filmat primul sezon din “Ferma vedetelor”, a fost lux pe lângă ce au găsit acum, în Cipru, cei 12 noi concurenţi. Aşezarea lor, o adevărată văgăună, se află între doi versanţi impozanţi şi arată ca după bombardament.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1