Ferma «din munţi» e la doi paşi de Bucureşti FOTO EXCLUSIV

vedete.jpg

ferma vedetelor
Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, unde se filmează show-ul cu12 vedete care a început luni la Pro TV

Vă întrebaţi pe ce plaiuri mirifice se află ferma vedetelor, din cadrul emisiunii care promite să rupă audienţa la Pro TV? Locul în care se filmează e un mare secret, în sălbăticie, departe de ochii curioşilor, însă noi l-am găsit! Şi nu e la munte, e la o aruncătură de băţ de Bucureşti, în pădurea Cocani.

La poalele munţilor, într-un cadru de basm, pe drumuri şerpuite, peste văi şi râuri... Acolo spun cei de la Pro Tv că au ridicat ferma vedetelor. În realitate, „stâna” nu este decât un vechi canton părăsit, într-o pădure aflată la nici 20 de kilometri de Bucureşti. În satul Cocani, judeţul Dâmboviţa, toată lumea vorbea zilele trecute despre „unii de la oraş care au venit să filmeze în pădure”. Nimeni nu ştia exact despre ce este vorba, dar toţi au înţeles că e ceva important. Nu de alta, dar dintr-o dată, fără nici o explicaţie, sătenilor li s-a interzis accesul în pădure.

bariera.jpg

La intrarea în pădurea Cocani, echipa Pro TV a instalat o barieră

 

Nici la urzici nu ne-au mai lăsat. Mai culegeam şi noi să facem o mâncărică. Cică ne împuşcă dacă ne mai prind pe acolo, că e pădure privată. Nu am mai intrat, că ne era frică. Apoi au venit să ne angajeze să păzim, cică, fostul canton al pădurarului. Cum să stau singur în pădure? Dacă îmi dă cineva în cap? Ducă-se, domnule, de aici cu filmările lor!”, ne-a explicat un localnic din satul Cocani.

foisor.jpg

Peste tot sunt foișoare cu paznici

 

Reporterii Click! au vrut să afle unde este ferma vedetelor şi au luat-o la pas, prin pădurea privată. Asta pentru că pe roţi nu poţi răzbi fără o maşină 4x4. Pănă şi microbuzele şi carele Pro TV sunt nevoite să tragă pe dreapta la intrarea în pădure. De acolo, oamenii sunt preluaţi cu jeepul şi duşi la ferma din inima pădurii. Locul este împânzit de camere video, iar agenţii de pază mişună de zor în jurul obiectivului.

masini.jpg

Mașinile echipei de filmare parchează la intrarea în pădure și oamenii sunt preluați cu jeepurile

 

Cu greu te poţi apropia la mai puţin de câţiva kilometri de ferma unde cele 12 vedete vor trudi de zor preţ de trei luni. Nu sunt şosele, e drept, şi nici curent sau gaze. Semnal la telefoane este însă din plin şi, pe alocuri, mai prinzi şi Internet wireless. E de la vilele bogătanilor care îşi caută liniştea, de câţiva ani, la marginea pădurii din Cocani. Cei mai amărâţi speră să o ducă şi ei mai bine de pe urma „ăstora cu filmarea”.

duba.jpg

Click! a surprins microbuzul Pro Tv la intrare

 

„Am auzit că cică ar vrea să asfalteze pe aici. Chiar şi drumul din pădure. Ar fi o chestie. Ei renovează acolo casa pădurarului, dar nu au de niciunele. Am înţeles că vor să vină să închirieze animale de la noi să facă figuraţie. Le dau câteva oi, de ce să nu le dau dacă mă plătesc?”, spune nea Ion, un alt localnic din Cocani - Dâmboviţa. Prima ediţie a reality-show-ului “Ferma vedetelor”, difuzată luni seara de PRO TV, a fost urmărită la nivel naţional de aproape 2,4 milioane de români. În categoria publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 12,7 puncte de rating şi 27,3% share, PRO TV fiind lider de audienţă.

Ferma Vedetelor: Iată regulile jocului

intrare.jpg

Așa arată intrarea la ferma unde muncesc vedetele
Fotografii: Călin Radu
 • - Cele 12 vedete vor locui  timp de trei luni izolate, la o fermă veche de acum 100 de ani, fără apă, gaze, electricitate. 
 • - Concurenţii vor munci să facă ferma funcţională şi productivă şi se vor duela pentru marele premiu de 50.000 de euro.
 • - Iulia Vântur şi ajutorul ei, fermierul nea Raţă, le vor da concurenților sarcini și le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje. Periodic, cei 12 vor primi bănuți cu care își pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână.
 • - Luni va fi ales “Fermierul săptămânii”. Marți, acesta va trebui să aleagă cine vor fi “Slugile săptămânii”, o femeie și un bărbat, dintre concurenți, care vor face curat și mâncare. Miercuri, “Fermierul săptămânii” va alege care dintre cele două slugi va intra la duel. Joi e ziua decisivă: dacă e aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul, va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta  la duel. Cel care pierde pleacă acasă.

Pădurea are 10 km pătraţi

Pădurea Cocani se află în județul Dâmbovița, la marginea localității cu același nume. Este mărginită, la sud, de localitatea Decindea și, la vest, de satul Urziceanca. Pădurea măsoară circa 5 km în lungime și 2 km în lățime.

loading...
Loading...

Citește și

 • ferma vedetelor pro tv

  PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă super producție – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în fața telespectatorilor fața nevăzută a 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producție va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

 • La Pro Tv începe un nou reality show «Ferma Vedetelor». Cele 12 vedete vor fi nevoite să trăiască departe de civilizaţie şi în condiţii speciale de trai.

 • ferma vedetelor corina dragulescu

  Noul reality-show cu vedete a debutat, luni seară, la Pro TV. "Ferma Vedetelor" este noul format de divertisment care urmăreşte activitatea a 12 vedete. Celebrităţile vor transforma o fermă folosindu-se de unelte de acum 100 de ani.