Ferma 2019. Duel cu scântei, printre animale sălbatice

concurenti_3.jpg

ferma 2019 concurenti
Fermierii află marți seara (23 aprilie) cine le va fi șef în această săptămână
foto: Pro Tv

Bandiții încep să câștige teren în fața fermierilor, care au ajuns în inferioritate numerică după eliminarea lui Silviu Țolu. Marți seara se anunță un duel cu scântei pentru sefia Fermei, confruntare, care pentru un plus de adrenalină, va fi mutută din arenă obișnuită printre animale sălbatice. Întrebarea care îi macină acum pe concurenți este pe cine a desemnat Silviu fermier-șef. Persoana va intra la duel cu un concurent stabilit în urma votului celorlalți fermieri.

Tensiunea crește după plecarea lui Silviu Țolu, supranumit "creierul" Fermei. Eliminat la duelul de săptămâna trecută de Kamara, Silviu va privi acum din fața micului ecran intigile, dar Cătălin Moroșanu nu mai are liniște și îl vrea cât mai repede la duel pe Zmărăndescu. Având în vedere prietenia strânsă dintre Țolu și Moroșanu, fermierii se așteaptă că "moartea din Carpați" să fie cel pe care Silviu l-ar fi propus să preia cârma Fermei. Acesta, însă, va intra la duel marți seară ca să-și câștige rolul de șef.  

morosanu_si_zmarandescu.jpg

catalin morosanu catalin zmarandescu
Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu sunt la cuțite
foto: Pro Tv

Izolați în creierii munților de peste 12 săptămâni și prinși în activitățile de la fermă, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan le oferă concurenților un moment de respiro, o vizită la grădina Zoologică din Reșița, care le va descreți frunțile.

zoo.jpg

zoo resita ferma 2019 duel
Spectatorii duelului nu vor fi doar fermierii, ci și animalele sălbatice de la Zoo Reșița
foto: Pro Tv

Ce nu le trece prin cap concurenților este că, de fapt, gazele show-ului de la PRO Tv vor muta duelul la Zoo, în fața leilor, gheparzilor și a urșilor.

Cătălin Zmărăndescu își cere iertare în fața fermierilor

Ambițiile, orgoliile și răzbunările sunt la ordinea zilei în Fermă pentru cei rămași în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii de euro. Aflati însă în Săptămâna Mare, concurenții vor încerca să fie mai buni unii cu alții și să și facă lucruri în sensul acesta.

concurenti_2.jpg

concurenti ferma 2019
Concurenții care au rămas în Ferma 2019 sunt tot mai puțini pe zi ce trece
foto: Pro Tv

Cătălin Zmărăndescu este primul care își recunoaște greșelile și își va cere iertare în fața fermierilor. Sportivul a fost acuzat nu de puține ori că îl favorizează pe bandiți, deși a susținut inițial că este trup și suflet alături de cei din breasla lui, Moroșanu. Diana Belbiță și Marius Crăciun. 

 

Citește și:

 

Disputa dintre Claudia Pavel și Brigitte continuă și după «Ferma»! «Mi se pare ceva îngrozitor»

„Ferma”, cum nu o vezi la TV! Ce se va întâmpla cu vila după încheierea filmărilor

Loading...

Citește și

  • Spectacol total oferit de Brigitte Năstase la Ferma 2019. După scenele repetate în care fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi şi s-a certat pe rând cu mai mulţi concurenţi, acum bruneta este protagonisa unor momente fierbinţi, chiar în dormitorul de la Ferma. Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur.

  • Un nou duel al fetelor! Joi, 11 aprilie, Brigitte și Geanina Ilieș au fost concurentele care s-au luptat pentru locul lor din Fermă, asta după ce „bandita” a mai fost supusă unui duel cu Ioana Filimon, pe care a reușit să îl și câștige. Iată cine a ieșit din îndrăgita competiție televizată în această ediție!