Anamaria Ferentz şi-a etalat silueta perfectă într-o vacanţă în Mexic. Solista de 45 de ani locuiește în SUA

x12-front-1-2178c693-54f2-452a-bcd5-a6edd2147ced.jpg

Anamaria are oceanul aproape și își plimbă câinele pe plajă

Anamaria Ferentz o duce bine în America, acolo unde locuieşte de aproape 10 ani. Pentru ea pandemia parcă nici nu există.  Dacă în luna octombrie a fost într-o scurtă escapadă la Miami, acum tocmai ce s-a întors dintr-o vacanţă în Mexic, acolo unde şi-a sărbătorit ziua în avans. Despre cum se întreţine atât de bine la 45 de ani şi planurile sale de Sărbători, Ferentz a vorbit exclusiv pentru Click!

“Am fost 5 zile în Mexic într-o minivacanţă. A fost ziua unei prietene şi am fost cu ea şi familia ei acolo. A fost ca şi de ziua mea. Ziua mea de naştere este pe 14 decembrie, aşa că mi-am făcut şi eu ziua în Mexic. A fost foarte drăguţ, cald, soare, lumea ospitalieră, mâncare bună, a fost super ok.  Pentru că în Los Angeles, unde locuiesc, se făcuse rece, ne-am dus să ne simţim bine în Mexic”, a declarat pentru Click! Anamaria Ferentz. Ieri, de 1 Decembrie, cântăreaţa a fost invitată la Consulatul României din Los Angeles ca să cânte Imnul României. 

12_frerent2_22b5e38-d1ee-4d24-a3d4-e8d24398e67a.jpg

În vacanța din Mexic și-a etalat trupul perfect

“A fost pentru prima dată. A fost o onoare pentru mine. A fost foarte emoţionant. Mulţi prieteni mi-au scris că au avut lacrimi în ochi când  m-au auzit cântând imnul nostru. Eu mereu mă emoţionez şi când aud imnul României  şi când văd steagul nostru pentru că astea sunt rădăcinile şi aşa va fi mereu. Din cauza situaţiei cu pandemia nu s-a mai putut face aici nici un eveniment de 1 Decembrie.

Eu am sărbătorit acasă, aici ne închid iar pentru 3 săptămâni, se închid restaurante şi tot deoarece cresc cazurile şi o să fie un fel de carantină la domiciliu din nou. Bine că am fost în Mexic…

x-12-brad25b62585-4572-48e2-9b6d-1eaeae4f87cc.jpg

Ferentz își face brad și în America, deși pleacă de Sărbători

În rest, nu mă plâng, am oceanul aproape, îl văd de pe deal, şi abia aştept să vin acasă, în ţară, să petrec de Sărbători, cu familia, Crăciunul şi Revelionul”, mărturiseşte Ferentz care duce dorul mâncării româneşti.

Face roata în costum de baie, la 45 de ani

Ferentz arăta senzaţional şi asta o demonstrează şi filmuleţul postat pe pagina sa de instragram, cel în care face roata în costum de baie în Mexic. “Am noroc de la natură, am gene bune şi am grijă la ce mănânc. Nu fac nimic în mod special să mă întreţin şi să arăt aşa, faţă de ceea ce făceam şi până acum. Deşi mănânc multe dulciuri, compensez, cât de cât, cu o viaţă sănătoasă, sunt vegetariană în continuare, ajută foarte mult şi fac sport când am timp sau chef”, ne-a declarat artista.

 

Loading...
 
 

Citește și