„Femeile sunt dificile!” Răzvan Ciobanu, dezvăluiri despre cariera sa în lumea modei

razvan_ciobanu.jpg

Răzvan Ciobanu dezvăluie detalii despre cariera sa în domeniul modei
Foto Instagram

Răzvan Ciobanu este unul dintre cei mai apreciați design-eri români, punându-și amprenta în lumea modei la doar 19 ani, atunci când a avut prima sa prezentare.

Însă ascensiunea sa în acest domeniu al „frumosului” nu a fost tocmai una ușoară. Artistul s-a confruntat de-a lungul timpului și cu depresia, boala secolului, din cauza unor trădări din partea partenerilor de afaceri, fiind nevoit să treacă și prin faliment la un momentdat, în 2010. În prezent însă, fostul jurat de la „Bravo, ai stil” este mai fericit ca niciodată, afacerile sale sunt prolifice și viața îi surâde din nou. Deși este mereu ocupat în atelier, Răzvan nu se plânge, mărturisind că îi place foarte mult meseria pe care și-a ales-o și astfel timpul petrecut muncind nu este neapărat un inconvenient. Însă designer-ul își amintește încă, și de momentele mai puțin plăcute prin care a fost nevoit să treacă, printre care și unele decepții din dragoste, din care a avut multe de învățat și a reușit să se dezvolte pe plan personal, lucru care l-a ajutat mult și în profesie. „Dramele din dragoste sunt prostioare peste care pot trece liniștit. Niciun om pe fața pământului nu m-ar mai putea dezamăgi atât de profund. Dacă nu înveți din ce prostii faci tu, atunci din cărți?! Nu ai cum. Îmi merge pe toate planurile. Am o viață liniștită. Nu se întâmplă nimic spectaculos. Viața mea se întâmplă în aceleași cote ca oricărui alt om. Am învățat să nu mai pun patos în lucrurile care nu sunt atât de importante”, a declarat acesta. 

Zoom
Răzvan Ciobanu își consideră clientele ca fiind dificile
Foto Instagram

Datorită meseriei sale de design-er vestimentar, Răzvan este nevoit să lucreze în mod majoritar cu femei, clientele sale fiind adesea „sâcâitoare”, în viziunea lui. „Femeile sunt dificile..Dacă aș avea vreo nevastă și m-ar dondăni pe mine cât mă dondăne o clientă probabil că mi s-ar părea dificil și greu de suportat. Mi s-ar părea ciudat să vină o femeie în atelier și să pună doar cinci întrebări. Eu nu cunosc femeie care să-mi spună că nu vrea să slăbească măcar un kilogram”, a declarat Răzvan Ciobanu într-un interviu Viva.

Amintindu-și de parcursul său în meseria de design-er, Răzvan a mărturisit și că în trecut era mult mai înfumurat și cerea foarte mulți bani pe creațiile sale. „Eram axat pe rochii de seară și devenisem arogant. Aveam o asistentă și tu sunai și dacă aveai un buget sub 1.500 de euro nu mă vedeai la față. Puteai să vii prin atelier să-ți alegi ce rochie vrei tu, dar practic dacă nu aveai bugetul respectiv nu puteai să-ți faci o programare la mine. Acum mi se pare că nu trebuie să mai arunci banii pe rochii exagerat de scumpe cu care te îmbraci doar o dată”, a mărturist artistul. 

Întrebat dacă se consideră norocos că a răzbit în această lume, unde este destul de complicat să ajungi faimos, Răzvan a dezvăluit secretul său: „Am intrat pe o anumită nișă, aveam creații foarte sexy, transparente, și asta a adus un pic de vâlvă și a ajutat la ascensiunea mea.”

 

 

loading...
Loading...

Citește și