Feli s-a întors la muncă după ce a născut. A lansat deja primul videoclip

feli2.jpeg

Feli s-a întors la munca. Ce videoclip a lansat artista
Citeste tot despre: 

Feli s-a întors la muncă, după o apuză de mai multe luni în care a avut girjă de fiica ei, Nora Luna. Vedeta nu a putut sta departe nici în acest timp și a mers la studio, unde a înregistrat piesa «Nu mă înveți tu cum să sufăr», piesă care a apărut pe albumul «Eu sunt Feli».

Feli Donose a lansat o piesă care a emoționat deja pe toți fanii ei și în care vorbește despre sursele ei de inspirație și despre cea mai mare iubire a ei.

feli clip nou

„Întotdeauna viața ne oferă surse de inspirație, a noastră sau a altora. Iar în dragoste, indiferent de context, fiecare dintre noi are ceva de povestit. La fel cum fiecare își „trăiește” suferința așa cum simte. Că alegi să asculți muzica la maximum sau să plângi, durerea e tot acolo, există. Datoria ta este să te scuturi de ea. Dă-o afară!”

Cine este iubitul lui Feli pe care l-a ținut ascuns

feli iubit

Feli Donose a publicat o fotografie foarte emoționantă pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali i-au scris multe mesaje de apreciere. Este clar că Feli este mai fericită ca niciodată de când l-a întâlnit pe Cătălin care i-a oferit o fetița, Nora Luna.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă', a declarat artista cu privire la iubitul ei.

 

 

Loading...

Citește și

  • Feli Donose le-a arătat fanilor care este bărbatul pe care-l iubeșpte cel mai mult și cu care are o fetiță care îi face foarte fericiți. Deși timp de mai multe luni, de âcnd s-a aflat de relația de iubire pe care o are cu iubitul ei, Feli a încercat să-l țină ascuns, însă acest lucru s-a terminat, iar ea le-a arătat tuturor cine este iubitul ei.

  • Feli Donose a vorbit despre asemănarea izbitoare între cele două personalități a ei și a iubitului care i-a oferit un copil. Feli și Cătălin sunt foarte apropiați, iar de când Luna, fiica lor, a venit pe lume, ei sunt mai fericiți ca niciodată. E clar că Feli are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ei și a povestit despre motivele care îi face pe ea și pe iubitul ei să se înțeleagă atât de bine.