Feli Donose a învățat să spună nu: "Am învățat să-mi dau voie să fiu eu"

feliii.jpg

Feli Donose, Artist, Acasa,
Feli Donose este un artist încrezător și pentru ea nu există problemă pe care să nu o poată rezolva.
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Feli Donose este un artist care s-a făcut remarcat prin talentul, modestia și sinceritatea sa. Artista a recunoscut că în urmă cu puțin timp aceasta era mult mai permisivă. Vedeta a recunoscut faptul că operația pe care a suferit-o i-a marcat viața și că acum este o altă persoană.

Feli a oferit câteva declarații pentru AntenaStars în care a vorbit despre cum a afectat-o pe ea operația de slăbire și cum s-a schimbat ea de-a lungul timpului. 

"Când a trerbuit să mă operez a fost o perioadă grea. A fost un proces greu pentru capul și pentru inima mea. Am învățat să-mi dau voie să fiu. În sensul să mă manifest fix așa cum simt. Și am învățat să zic nu. Acum pot să zic nu. În toată viața mea de până acum, nu am știut să spun nu, în 31 de ani. Sunt foarte mândră că am învățat să spun nu.

Experiențele astea "nașpa" ale vieții sunt lecții care te cresc. Eu am avut un sprijin enorm de sus, din minte și din suflet dar și din partea oamenilor care mă iubesc."

feli.jpg

Feli Donose, Artist, Acasa,
Feli a învățat să spună nu.
Foto: Instagram

Artistei nu i-a fost imposibil să treacă peste toate problemele și nu crede că a avut o problemă atât de mare încât să nu poată să treaca biruitoare. "Nicio experiență nu mi s-a părut atât de grea, pentru că am sperat", a declarat artista.  

Loading...

Citește și