Feli Donose, dezvăluiri înainte de a naște. Ce relație are cu mama iubitului său

feli-donose-sarcina.jpg

Foto Instagram

Feli Donose a fost inivitată în cadrul unei emisiuni, unde a mărturisit că ea și partenerul ei de viață sunt în pregătiri pentru venirea pe lumea a micuței lor. Artista a dezvăluit care sunt planurile cu care își ocupă timpul înainte de a o naște pe fetița ei, pe care abia așteaptă să o strângă la piept. Cântăreața a dezvăluit, de asemenea, și ce relație are cu mama iubitului ei, Cătălin, care va urma să o ajute cu creșterea micuței.

Feli se pregătește să devină mămică pentru prima oară! Artista trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, bucurându-se de o sarcină ușoară și simțind că înflorește cu fiecare moment în care se apropie marele eveniment: nașterea. Cântăreața așteaptă cu nerăbdare venirea fetiței ei pe lume și a fost o gravidă norocoasă, având în vedere că a acumulat numai 9 kilograme pe timpuil sarcinii

Artista a mărturisit că ea și iubitul ei, Cătălin, au început deja pregătirile pentru camera micuței lor și că se vor bucura și de ajutor în ceea ce privește creșterea fetiței lor. Cea care le va fi un real sprijin va fi soacra lui Feli, cu care artista se înțelege de minune și pe care o numește deja „a doua mamă”. 

Într-un interviu acordat pentru „Prietenii de la 11”, Feli a explicat cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a micuței Nora Luna

feli-donose-sarcina-2.jpg

Feli a mărturisit că se simte mai frumoasă de când este însărcinată
Foto Instagram

Cum se pregătește Feli pentru venirea pe lume a fetiței ei

„O să fiu ca o fetiță care se joacă de-a bebele. Sunt foarte fericită. Atunci când conștientizez că am un bebe în burtică, sunt cea mai fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea, atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept”, a susținut artista.

Ce relație are Feli cu soacra ei

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a dezvăluit Feli la Antena 1.

 

 

 

Loading...

Citește și