F.Charm a lansat un “Caz Real” alături de Zenn și Caitlyn

f_cjarm_2.jpg

f charm piesa noua
F. Charm a lansat un nou clip

Vara trecută a fost despre “Nu iese fum fără foc”, iar anul acesta, F.Charm cântă despre un “Caz real”, o piesă realizată după o poveste trăită de Zenn. Melodia a primit și susținerea vocii inconfundabile a lui Caitlyn.

“Am scris această piesă fiind inspirat din povestea de dragoste pe care a trăit-o Zenn. Fiind prieteni, am luat parte la evoluția și sfârșitul acestei relații, m-a impresionat tot ce a trăit acest om și așa a ieșit "Caz real", o poveste tristă, dar adevărată. I-am propus să își exprime sentimentele prin intermediul viorii, iar Caitlyn are rolul de a întări mesajul pe care am vrut să-l transmit. Nu am vrut și nu vreau să par vreun Doctor Love (Doctor Dragoste n.r), dar îmi place să-mi exprim experiențele din viață în piese, pentru că atunci când muzica se oprește, ascultatorul trebuie să fi învățat ceva din ea, să fi simțit și să trăiască odată cu autorul", a povestit F.Charm.

Deși piesa a urmărit povestea lui Zenn, ea a fost scrisă de F. Charm, care i-a invitat pe Zenn și vioara lui fermecată.

“Ideea piesei m-a surprins la început, dar când F.Charm mi-a arătat primele note și versuri din “povestea” vazută prin ochii lui, mi-am dat seama că piesa ar fi una foarte expresivă, având în vedere că muzica trebuie trăită mai întâi de către compozitor, ca apoi să poată fi simțită de ascultător. M-a invitat să particip și eu la "Caz Real" prin a "povesti" cu vioara ce spune el. Toată echipa a fost la înălțime și fiecare a pus suflet și multă muncă să facă ceva deosebit, de la muzică și videoclip la orice alt aspect, iar Caitlyn este exact vocea potrivită care a adus un plus de sensibilitate și de valoare piesei. Totul a fost o experiență unică, iar rezultatul îl puteți vedea direct urmărind "Cazul Real", a completat Zenn.
 

loading...
Loading...

Citește și