Fata Narcisei Suciu a plecat de acasă. Uite de ce!

narcisa_suciu.jpg

Narcisa Suciu, Ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, viata in Finlanda, revenire, copilarie
Narcisa Suciu este concurentă la "Ferma vedetelor"
foto: PRO TV

Narcisa Suciu, pe care o vedeți acum în ”Ferma vedetelor”, la PRO TV, este o mamă fericită. Fetița ei a crescut ca o adevărată prințesă și este foarte talentată. Din acest motiv a plecat de acasă.

Narcisa Suciu este stabilită de şapte ani în Finlanda, unde s-a căsătorit. Fetița ei Daria avea atunci 12 ani. Între timp, fata a crescut și acum este o domnișoară foarte frumoasă, talentată, dar acum a plecat de acasă.

De când s-a stabilit împreună cu fiica ei, Daria, în Finlanda, Narcisa Suciu (43 de ani) şi-a schimbat radical viaţa. S-a căsătorit  din dragoste cu un finlandez, Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, și locuiesc într-o căsuță frumoasă, înconjurată de natură.

Daria este pasionată de fotografie și după terminarea liceului de arte a decis să își urmeze visul și a plecat de acasă.

daria suciu.jpg

daria suciu
Daria Suciu a crescut mare și frumoasă și este pasionată de fotografie

Am aflat această veste chiar de la Narcisa Suciu Miettinen. ”Știți momentul ăla în care-ți crește copilul și pleacă de acasă?  A trecut o săptămână deja de când copila mea s-a mutat de acasă. Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implica și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei”, scrie Narcisa Suciu. De altfel, în ultimii ani, a postat o mulțime de fotografii cu Daria și o lăuda că a crescut mare, frumoasă și talentată.

narcisa suciu la 20 de ani.jpg

narcisa suciu la 20 de ani
La 20 de ani, Narcisa Suciu avea părul vâlvoi, purta ghete și se îmbrăca în negru

Narcisa Suciu (43 de ani) este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii ’90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu locuieşte în orăşelul Outokumpu, dar s-a întors de mai multe ori în țară, iar acum o vedeți în competiția ”Ferma vedetelor”, la PRO TV.

ferma vedetelor.jpg

ferma vedetelor
Narcisa Suciu concurează în ”Ferma vedetelor”

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1