Fata lui Iosif Rotariu va fi operată în Franța

iosif_rotariu_kassandra_operatie.jpg

iosif rotariu kasandra operatie franta
Fetița fostului fotbalist suferă de o boală gravă a oaselor
Foto: iosif-rotariu.blogspot

Kassandra Rotariu (11 ani) va fi supusă unei intervenții chirurgicale la Strasbourg, în Franța. Fetiței trebuie să îi fie înlocuită proteza de la piciorul stâng. Ulterior, ea va pleca la Toronto, în Canada, unde va fi operată din nou. Până în prezent, fiica fostului internațional Iosif Rotariu (52 de ani) a suferit 37 de intervenții chirurgicale.

Iosif Rotariu a adoptat-o pe micuța Kassandra, după ce aceasta a fost matratată de bunica ei. Fetița suferă de osteomielită, o boală care afectează oasele. Fata a suferit o mulțime de intervenții chirurgicale, iar chinul ei nu s-a terminat, potrivit ziarului Ring. La data de 3 septembrie, Kassandra va fi operată la o clinică din Strasbourg.

"Din păcate, proteza de la piciorul stâng trebuie înlocuită o dată la patru ani. Din acest motiv am ales să mergem la Strasbourg, având mare încredere în medicii francezi. Sigur, operaţia va fi complicată, mai ales din pricina multiplelor anestezii la care a fost supusă fetiţa noastră”, a mărturisit Iosif Rotariu.

Fostul fotbalist a spus că nu știe exact cât va costa operația, însă nu crede că se va ajunge la suma de 30.000 de dolari: „Vom vedea cum ne vom descurca, dar nu vreau să fac apel la diverşi donatori, pentru că lumea este uneori reticientă în cazul acestor campanii”.

Înainte de operație, Kassandra va ajunge pentru prima oară la mare

Din pricina numeroaselor intervenții chirurgicale, fata lui Iosif Rotariu nu a fost niciodată la mare. Cu toate acestea, așteptarea Kassandrei a luat sfârșit, tată ei a avut grijă să îi facă o surpriză micuței: “"Până la plecarea în Franţa, o vom duce o săptămână pe fetiţa noastră la mare, la Eforie Nord. Nu avem posibilităţi materiale deosebite, astfel că ne-a ajutat un prieten să obţinem cazare la un hotel de două stele. Abia aştept să petrecem câteva zile la soare cu fetiţa noastră. Kassandra are nevoie să zâmbească, mai ales în această perioadă grea”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1