Fata lui Boureanu va locui cu mama

bou15-act-1.jpg

Ioana va face “naveta” între locuinţele părinţilor ei divorţaţi

Ioana Boureanu va locui la mama ei, dar nu va primi pensie alimentară de la tată. În schimb, cheltuielile pentru întreţinerea adolescentei vor fi la comun. Acestea au fost deciziile judecătorilor în „războiul custodiei”.

După mai bine de trei luni în care şi-au disputat fiica prin tribunale, Irina şi Cristian Boureanu au aflat decizia instanţei de la Judecătoria Sectorului 6 din Bucureşti.  Astfel, conform datelor publicate pe portalul de justiţie, tatăl va asigura cheltuielile de educaţie şi de îngrijire a sănătăţii copilului, iar mama se va ocupa de cheltuielile privind asigurarea traiului zilnic al Ioanei. Irina Boureanu nu a obţinut pensia în valoare de aproape 2.000 de euro pe care a solicitat-o în proces.
Cristian Boureanu este mulţumit de decizie, însă nu şi de felul în care creşte fata lui. 

bou25-act-2.jpg

Cristian Boureanu: «Cu mine era fericită»

 

”Custodia comună e în concordanţă cu legea actuală. De şcoala Ioanei mă ocupam dintotdeauna şi la fel şi de cheltuielile medicale. După 13 ani, cât Ioana a stat la mine, era în primii trei în liceu la învăţătură. Era echilibrată, fericită,  cu preocupări de vârsta ei. Iar după 8 luni de stat la mamă, Ioana este pe punctul de a fi exmatriculată şi cu mari probleme atât de învăţătură, cât şi de viaţă”, a declarat Boureanu pentru Click!
Scandalul dintre Cristi Boureanu şi fiica lui a început în septembrie anul trecut, când Ioana l-a acuzat că o bate şi a refuzat să mai meargă acasă. Fostul politician s-a ales cu dosar penal, iar Ioana s-a mutat la mama ei, Irina Boureanu, care a şi deschis proces de custodie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1