Fata lu’ mama! Ce a moștenit Irina Columbeanu de la Moni

monica si irina.jpg

monica si irina columbeanu
Irina Columeanu în brațele Monicăi Gabor
foto: Ionel Puică

Vacanța americană a luat sfârșit pentru Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, dar distracția a continuat pentru cei doi pe litoralul românesc. Irinel și Irinuca s-au relaxat la piscină, împreună cu bona tinerică angajată de omul de afaceri pentru a avea grijă de fiica sa.

O fi moștenit Irinuca zâmbetul de la Irinel Columbeanu, dar fizicul de fotomodel în devenire îl are, categoric, de la mama ei, Monica Gabor!

Irinuca s-a mutat de la Los Angeles pe litoralul românesc. La scurt timp după ce s-au întors din vacanța americană, Irina și Irinel Columbeanu au luat-o pe bonă și au tras o fugă la Mamaia. Cei trei au fost surprinși de fotoreporterii Click! sâmbătă, 20 august, la o piscină. Irinel s-a întreținut cu bona pe margine, în vreme ce puștoaica s-a bălăcit de zor cu o prietenă.

irinel columbeanu.jpg

irinel columbeanu
În timp ce Irina se bălăcea în piscină, Irinel Columbeanu se întreținea cu bona pe margine
foto: Mihai Ionescu

 

Toți cei care i-au recunoscut pe protagoniștii scandalului uriaș din urmă cu șase ani, când Moni și Iri au divorțat și s-au luptat cu toate armele pentru custodia fetiței, au putut observa că puștoaica a moștenit fizicul de fotomodel al Monicăi.

irina columbeanu 2.jpg

irina columbeanu
Irina Columbeanu la piscină, în costum de baie întreg, alb cu roz
foto: Mihai Ionescu

 

irina columbeanu.jpg

irina columbeanu
Irina Columbeanu la piscină, în costum de baie întreg, alb cu roz
foto: Mihai Ionescu
Loading...
 
 

Citește și

  • monica gabor america madalina apostol fetita

    Mai bine de jumătate de an s-a scurs de când Monica Gabor nu a mai luat legătura cu fetiţa ei. Micuţa Irina i-a simţit lipsa la aniversarea de nouă ani de luna trecută, însă se pare fosta doamnă Columbeanu are câteva motive pentru compartamentul ei cel puţin bizar. Deşi atunci când se întâlnesc cele două sunt nedespărâite, distanţa dintre ele odată instalată, le îngreunează mult relaţia.

  • Irinel Columbeanu se topeşte de dragul fiicei sale, Irinuca. La opt ani, micuţa are o minte brici, iar milionarul de la Izvorani îi face toate poftele moştenitoarei sale. De aproape patru ani, de când Irinuca a fost încredinţată de instanţă tatălui ei, Irinel Columbeanu se ocupă personal de educaţia fiicei sale, care locuieşte cu el la moşia de la Izvorani.

  • Îşi vrea şi ultimul bănuţ înapoi. Monica Gabor nu l-a iertat nici acum pe fratele prietenei sale, Daniel Apostol, iar acesta a fost trimis în judecată pentru furt. Mai mult, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a constituit parte civilă în dosar pentru a-şi recupera în totalitate “comoara”.

  • irinel monica irina columbeanu

    Luni, 18 ianuarie, Irina Columbeanu a împlinit 9 ani, însă micuța a fost sărbătorită în avans de tatăl ei. Vineri, afaceristul Irinel Columbeanu a dat o petrecere de pomină la Ambasad'Or Play, unde peste 30 de copii au venit să o felicite pe sărbătorită și să-I aducă daruri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1