De la Pagina 3 a ajuns iubita milionarului Bogdan Ivanof

priscilla-pagina-3_0.jpg

priscilla gutita
Senzuala Priscilla Gutiţă i-a furat inima omului de afaceri Bogdan Ivanof
Foto: Click!

Fratele mai mic al omului de afaceri Sabin Ivanof se pare că a reuşit să se liniştească după ce o bună perioadă de timp a schimbat femeile ca pe ciorapi. Cea care i-a furat inima e o brunetă sexy, care a frânt inimile bărbaţilor după ce a pozat în Click! la rubrica Fata de la Pagina 3.

O olteancă focoasă, de 22 de ani, l-a cuminţit pe Bogdan Ivanof. Bruneta frumoasă şi talentată şi-a câştigat celebritatea după ce a pozat, în ultimii doi ani, la rubrica „Fata de la Pagina 3” din ziarul nostru, fiind unul dintre fotomodelele cu mare „priză” la public. Picioarele lungi, sânii siliconaţi şi faţa de păpuşă a Priscillei i-au atras atenţia lui Ivanof de ceva vreme, însă cei doi s-au întâlnit abia de Sărbători, prin intermediul unor prieteni comuni.

”Ivanof a plăcut-o şi au devenit rapid un cuplu, astfel că de Crăciun şi de Anul Nou cei doi nu doar că au ciocnit un pahar de şampanie, dar au avut timp să se cunoască mult mai bine”, ne-au povestit apropiaţii celor doi. Bogdan Ivanof (34 de ani), care e cumnatul prezentatoarei tv Simona Pătruleasa, a avut o viaţă amoroasă agitată.

În ultimii ani, şi-a făcut imagine de Don Juan după ce şi-a trecut pe lista cuceririlor numele unor femei celebre. Ilinca Vandici, Gina Pistol, Cosmina Păsărin,  Roxana Ionescu, Daiana Anghel, Laura Cosoi sau Loredana ex-Trident  sunt doar câteva dintre divele care i-au trecut prin pat. Ultima lui relaţie a durat mai bine de doi ani, cu prezentatoarea postului Antena Stars, Andra Trandaş, însă după ce s-au despărţit, Ivanof a avut doar aventuri. Acum însă, afaceristul pare că s-a cuminţit.

Loading...

Citește și

  • Bogdan Ivanof şi fratele său Sabin, au fost ţepuiţi de Ştefan Bănică JR.

    După ce el şi fratele său, Sabin, au fost ţepuiţi de Ştefan Bănică, Bogdan Ivanof nu renunţă la afaceri! Împreună cu un italian, acesta a deschis, săptămâna trecută, o locaţie de lux pe malul Lacului Herăstrău. Pentru ca lucrurile să meargă bine de la început, Bogdan a „introdus-o” în schemă pe cumnata lui, Simona Pătruleasa, care este imaginea afacerii cu îngheţată.

  • Prieten, prieten, dar brânza-i pe bani! Se pare că acest proverb îi este străin lui Ştefan Bănică jr, care a ajuns să se judece la tribunal cu fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof. Aceştia din urmă au explicat, pentru Click!, cum au ajuns la ceartă din cauza blocului de locuinţe pe care l-au ridicat împreună.

  • click models

    Cu toate că vremea de afară nu a fost atât de prietenoasă, frumoasele domnișoare de la Click! Models au ”încins” prima ședință foto din 2016. Pentru acest început de an, fetele au ales să se distreze în Club Gatto Lounge de pe Bulevardul Decebal 17, unul dintre cele mai rafinate locuri din București.

  • click! models

    Ademenite de vremea frumoasă de afară, frumoasele fete de la Click! Models au fugit la piscină la complexul Aqua Garden Militari Residence din Capitală, unde au realizat un pictorial incediar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1