Fata de la Loto și-a scos băiatul în lume și e frumușel foc!

irina_mohora.jpg

irina mohora
Irina Mohora
foto: Arhiva Personală

A fost extrem de discretă cu sarcina, iar sileuta a ajutat-o să păstreze secretul. Așa se face că Irina Mohora a dat vestea că va deveni mămică abia când se afla în șase luni.

La 26 noiembrie, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" şi a extragerilor loto de la TVR a născut prin cezariană un băieţel pe care l-a numit Zian Mina. Miercuri seara, frumoasa mămică i-a făcut micuțului ei în vârstă de patru luni, ieșirea în public. Și nu oriunde, ci la petrecerea aniversară a unui salon cu servicii de înfrumusețare de calitate.

fata_de_la_loto_baiat.jpg

irina mohora baiat
Băiețelul Irinei Mohora a fost cuminte la evenimentul monden

 

În timp ce doamnele s-au coafat și și-au făcut manichiura, micuțul a stat cumințel la poze și a gângurit. Celebra mămică arată impecabil și are și ajutor de nădejde. ”Am mare încredere în soțul meu, poate mai amre decât am în mama mea, atunci când vine vorba de ajutor și sprijin cu fiul nostru. Pot să spun că sunt o femeie fericită”, ne-a spus Irina Mohora. Și, pentru că se descurcă atât de ușor, vedeta în vârstă de 32 de ani, este hotărâtă să-I facă cât mai repede și o surioară lui Zian Mina.

Loading...

Citește și

  • irina mohora sarcina 8 luni

    Este cea mai sexy graviduţă din showbiz! Însărcinată în opt luni,o vedetă TVR arată senzaţional. Are o burtică rotundă cât o minge, iar din spate ai putea să juri că este fotomodel. La petrecerea revistei "Cosmopolitan", Irina Mohora a reuşit să primească laude din toate părţile şi a uimit şi criticii de modă.

  • irina mohora 9 luni tvr prezentatoare

    Cea mai sexy graviduţă din showbiz a devenit pentru prima dată mămică, vineri dimineaţă, şi trăieşte clipe magice alături de bebeluşul ei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" şi a extragerilor loto de la TVR, a născut prin operaţie cezariană un băieţel pe care îl va boteza Zian Mina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1