Fără resentimente! Laura Cosoi și soțul, alături de Smiley la un eveniment important

smiley_laura.jpg

smiley
Zâmbitori și relaxați, cei trei au sărbătorit lansarea împreună
Foto: Gheorghe Chelu

Joi seară, 29 septembrie, Smiley a mai bifat încă o afacere pe care a legat-o de portofoliul HaHaHa Production, un loc în care se vor susține concerte, aflat chiar la parterul blocului în care se află și sediul HaHaHa. Artistul, bun întreprinzător, a pus cap la cap un adevărat imperiu și până acum s-a dovedit a avea un fler deosebit.

Bineînțeles că alături de Smiley au fost artiștii pe care îi are sub aripa sa, dar și o mulțime de alți prieteni, care au venit să-l susțină la începutul noului drum. "Alllive" este noul club patronat de Andrei Maria (Smiley). 

De la petrecerea de lansare nu au lipsit Sore, Șerban Cazan, Corina, graviduțele Adda și Andreea Bănică sau magicianul Robert Tudor. Și Adrian Sârbu și iubita lui tinerică, regizoarea Cristina Iacob, au fost alături de Smiley la importantul moment din viața sa profesională.

sarbu.jpg

adrian sarbu
Adrian Sârbu a fost însoțit de Cristina Iacob, iubita sa
Foto: Gheorghe Chelu

 

Printre toți aceștia, două persoane au ieșit cu adevărat în evidență, nimeni alții decât Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean. Laura este ultima iubită oficială a lui Smiley, cea de care s-a despărțit după cinci ani de relație, în 2012. Anul trecut, frumoasa blondă s-a căsătorit cu Cosmin, un om de afaceri, dar a păstrat o legătură apropiată cu cântărețul.

smiley

 

Ba mai mult, Laura și Smiley au colaborat, căci carismaticul prezentator de la "Românii au talent" a compus melodia de pe coloana sonoră a serialului "Vertically Taste" (emisiunea de gătit a Laurei, difuzată pe canalul personal de Youtube – n.r.).

Lansarea clubului lui Smiley este prima ieșire mondenă la care Laura a participat după moartea bunicii sale. Nefericitul eveniment s-a petrecut chiar weekend-ul treecut. 

smiley.jpg

smiley
Smiley și-a extins afacerile
Foto: Gheorghe Chelu

 

sore.jpg

sore
Sore nu a lipsit de la lansarea clubului "Alllive"
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1