Fanii Ionelei Prodan au aprins lumânări în fața casei artistei. Declarațiile Elenei Merișoreanu

prodan_2.jpg

Ionela Prodan, condusă pe ultimul drum
Foto: Arhivă personală

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață luni, în jurul orei 21:00, la spitalul Elias din capitală, unde a fost internată în ultima sa lună de viață.

Deși era cunoscută starea de sănătate precară a artistei, vestea morții subite a acesteia a luat prin suprindere atât familia și apropiații, cât și fanii muzicii folclorice, care o îndrăgeau pe artistă. În decursul zilei de marți, în fața casei unde a locuit Ionela Prodan, oamenii care au apreciat-o au aprins lumânări pentru a o omagia pe cântăreață și pentru a ține un moment de reculegere în cinstea ei.

oameni_1.jpg

Cei care au apreciat-o pe Ionela Prodan, aprinzând lumânări
Foto: Dorin Constanda

Trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe va fi adus la capela cimitirului Bellu începând de marți, 17 aprilie, iar pentru cei ce doresc să o conducă pe ultimul drum, ceremonia de înmormântare va avea loc tot la cimitirul Bellu, în data de 19 aprilie, joi, conform mesajului publicat pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan.

lumanari_1.jpg

Lumânări aprinse în fața casei regretatei artiste
Foto: Dorin Constanda

După ceremonia de înmormântare, prietenii și familia artistei sunt așteptați la restaurantul Premier Palace, pentru parastasul îndrăgitei cântărețe. A fost ales cimitirul Bellu deoarece tot acolo este înmormântat și primul soț al Ionelei, Traian Tănase. Artista va fi înmormântată în straie populare confecționate chiar de mama sa și se va odihni pe veci într-un sicriu de culoare albă, comandat special de către Anamaria Prodan.

sicriu.jpg

Sicriul de culoare albă, în care se află trupul neînsuflețit ar artistei
Foto: Captură Video

Colega și prietena Ionelei Prodan, Elena Merișoreanu, s-a numărat printre primii apropiați care au fost să își ia rămas bun de la artistă și să îi aprindă o lumânare. Aceasta a declarat cu lacrimi în ochi că Ionela simțea că va muri curând și acesta a fost și motivul pentru care a avut grijă să pregătească din timp cele necesare pentru ziua în care nu va mai fi printre noi. Cele două au construit o prietenie frumoasă de-a lungul timpului și le leagă multe amintiri plăcute.„ Ce gânduri pot să îmi vină cu o persoană atât de dragă și o colegă atât de veche – ne știam de peste 45 de ani. Nu, erau alese deja, erau puse deoparte – cred că ea a știut totuși… cred că și-a văzut sfârșitul. Atâta timp cât ea le avea pe toate pregătite”, a declarat Elena Merișorean, susținând că prietena ei și-ar fi prevestit moartea.

elena_merisoreanu.jpg

Elena Merișoreanu, cu lacrimi în ochi, în timp ce povestea despre prietena sa, Ionela Prodan
Foto: Captură Video

Cu multă durere în suflet, cântăreața a mai declarat abia stăpânindu-și lacrimile, că pentru ea, Ionela Prodan va continua să trăiască prin melodiile pe care aceasta le-a lansat de-a lungul carierei sale.„Nu cred că a murit, ea trăiește prin cântecele pe care ni le lasă nouă, vorba ei blândă și frumoasă. Vreau să spun că eram atât de apropiate, încât niciodată nu am lipsit de la evenimentele ei importante din viață. (…).”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1