Fanele lui Fuego şi-au rupt opincile la concertul lui

f112-13-vedetete-foto-3-2-col.jpg

Artistul a cântat luni, la Teatrul Naţional, alături de Lidia Buble, Stela Enache şi Adriana Trandafir

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Paul Surugiu-Fuego (40 de ani) a făcut furori la Bucureşti în cele două concerte susţinute la Teatrul Naţional, de la orele 17.30 şi 20.00. Artistul a avut invitaţi de seamă, pe Lidia Buble, Stela Enache şi Adriana Trandafir. Spectatorii, de toate vârstele, au aplaudat, au cântat împreună cu artistul, dar au şi dansat de mama focului.

Paul Surugiu-Fuego a susţinut luni seară două concerte, unul după celălalt, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Spectacolele, desfăşurate în cadrul turneului naţional “Lăsaţi-mi, muzica!”, s-au ţinut în faţa unui public numeros, un total de aproape 6.000 de spectatori. 

f212-13-vedetete-foto-1-4-col.jpg

A cântat “Ani de liceu” cu Stela Enache

Interpretul a făcut un show de zile mari şi a schimbat mai multe ţinute realizate cu migală de Doina Levintza şi de Elena Stoica. Concertele au început cu o întârziere de 20 de minute, din pricina unui spot de lumină, care s-a stricat.

f312-13-vedetete-foto-2-2-col.jpg

Fuego şi Adriana Trandafir au recitat poezii

La cel de-al doilea spectacol, Paul a fost susţinut din sală de mama sa adoptivă, Irina Loghin. Artistul i-a dăruit acesteia flori şi un coş cu mere de Iteşti şi a vorbit laudativ la adresa celebrei interprete, alături de care a lansat piesa atât de iubită, “Împodobeşte, mamă, bradul!”: “E deja o tradiţie ca în sală să se afle doamna Irina Loghin, mama mea adoptivă în cântec, care îmi aduce la fiecare spectacol un ceai cald, cozonac, prăjituri şi nenumărate bunătăţi pentru echipa mea”, a punctat Fuego. Artistul a făcut duet cu mai multe vedete.

f412-13-vedetete-foto-4-2-col.jpg

Cu Lidia Buble a cântat “Casa părintească”

“Am fost fericit să pot oferi, după un turneu de 20 de oraşe, bucurie şi zâmbete publicului meu. Am fost onorat să pot avea invitaţi pe scenă, Adriana Trandafir, o actriţă fenomen, alături de care am plâns cu toţii, interpretând un moment de colecţie dedicat poeziei lui Vieru şi Basarabiei. Stela Enache a acceptat invitaţia de a face un moment omagial Florin Bogardo, cântând împreună cele mai frumoase refrene ale ei, de la «Ani de liceu», la «Tu eşti primăvara mea». Maestrul Jolt Kerestely a cântat cu mine la pian, fiind într-o formă de zile mari la cei 83 de ani ai săi, iar Lidia Buble, o fată de milioane, a emoţionat întreaga audienţă prin duetul nostru cu memorabila «Casa părintească»”, susţine Fuego.

f512-13-vedetete-foto-6-2-col.jpg

Irina Loghin a urcat pe scenă să-l îmbrăţişeze

El a ţinut să precizeze, mai în glumă, mai în serios, că Horia Brenciu are 30 de oameni în staff, iar el are doar... 3.

„Vă doresc, pe bune, şi vouă să trăiţi atâtea stări la un loc câte am avut eu aseară, stres, lacrimi, emoţie, amintire, fericire, extaz, împlinire, nervi, oboseală, toate strânse în acelaşi eu care-a zâmbit pe marea scenă a Teatrului Naţional din Bucureşti, după 10 ani de la ultimul concert de aici, susţinut alături de Grigore Vieru”, a mai spus Paul Surugiu-Fuego, care, ieri, a încheiat turneul naţional cu cel de-al 21-lea spectacol la Braşov.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5