Familia lui Florin Zamfirescu este în doliu. Mama actorului s-a stins din viață

florin-zamfirescu-mama-a-murit.jpg

Mama lui Florin Zamfirescu s-a stins din viață
Foto: Arhivă personală

Pentru Florin Zamfirescu și familia sa, anul care tocmai s-a instalat a venit ca să răpească unul dintre cele mai dragi suflete, mama actorului. Începând cu anul 2019, Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru familia celei ce era alintată „Tanti Zizi”, după ce aceasta din urmă s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani.

Noul an a venit ca un trăznet pentru Florin Zamfirescu și sora acestuia, Raluca, după ce vestea că cea care le-a dat viață a murit le-a umplut sufletele de durere. Cei doi frați sunt în doliu după moartea lui „Tanti Zizi”, așa cum mama îndrăgitului actor era alintată de apropiați. Aceasta a plecat dintre noi la vârsta de 93 de ani, după ce a reușit să își strângă în brațe și nepoții și strănepoții, de-a lungul vieții.

Mama lui Florin Zamfirescu s-a stins din viață

Cea care a făcut tristul anunț a fost Raluca Zamfirescu, care a publicat un mesaj în mediul online. „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie... mama. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a scris Raluca pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu mama sa. Tanti Zizi a fost învățătoare, fiind apreciată de generații întregi de elevi și extrem de iubită în familia ei. Mama lui Florin Zamfirescu s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar acum două zile familia a și condus-o pe ultimul drum.

[[{"fid":"3432324","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"„Tanti Zizi”, la 20 de ani vs. la 93 de ani","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Facebook"},"type":"media","attributes":{"title":"„Tanti Zizi”, la 20 de ani vs. la 93 de ani","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Florin Zamfirescu, primele declarații după moartea mamei sale

Florin Zamfirescu s-a urcat pe scenă cu durere în suflet, potrivit zicalei conform căreia „spectacolul trebuie să continue”, însă, imediat după terminarea piesei de teatru în care a jucat, Florin Zamfirescu a oferit primele declarații de la tristul incident.

„Eu sunt în doliu. Mama mea a murit, a fost înmormântată alaltăieri. E foarte greu (n.r. să joc în aceste condiții). Noi așa suntem învățați. Dar intrând în piesă, nu mai ești în realitate. Acum revin în realitatea mea. Mama nu mai e. Am avut o relație extraordinară. (..) Am fost și am mers acolo și întâmplarea face că după trei zile, când era încă lucidă, și-a dat obștescul sfârșit. Sunt împăcat cu soarta mea și a părinților mei. S-au chinuit enorm în perioada comunismului”, a mărturisit Florin Zamfirescu, în cadrul emisiunii „Răi da' Buni”.

Loading...

Citește și

  • Ţigările i-au îmbolnăvit şi i-au trimis de urgenţă în sala de operaţie pe unii dintre cei mai faimoşi actori şi cântăreţi din România. După ce au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, mulţi dintre ei au reuşit să se lase de fumat, printre ei numărându-se şi Florin Busuioc, care în urmă cu două luni a suferit un infarct.

  • Florin Zamfirescu nu are de gând să-și mai refacă viața cu acte, după despărțirea de actrița Cătălina Mustață dar, cu toate acestea, trăiește o poveste frumoasă alături de Daciana, medic de profesie. Iată cum i-au prins Sărbătorile!