Familia iubitului lui Cream: «Nu vrem să ne cheltuiască banii pe poşete»

cream87897.jpg

Claudia Pavel şi-a adus fiul în România în 2013 şi de atunci nu l-a mai dus niciodată la tatăl lui, în America
Citeste tot despre: 

Familia înstărită din America a fostului iubit al Claudiei Pavel continuă să fie foc şi pară! De când artista le-a ”răpit” nepotul şi a deschis procesul de custodie în România, aceştia îi trimit copilului doar haine şi jucării. Şi asta pentru că nu vor ca artista să-şi facă mofturile cu banii lor.

Războiul dintre cântăreaţa Claudia Pavel (31 de ani), cunoscută sub numele de Cream, şi familia Lewis este departe de a se sfârşi. Americanii sunt din ce în ce mai supăraţi că fosta lor ”noră” nu-i lasă să aibă vreo legătură cu unicul lor nepoţel, Noah (3 ani).

Zoom
Rudele fostului iubit al Claudiei «Cream» îi trimit pentru copil doar haine şi jucării

”Nu ştiu nimic despre Claudia, nu avem nici o veste de  la ea. Ni l-a furat pe Noah şi nu mai ştim de el. Femeia asta nu a procedat corect, familia mea nu i-ar fi făcut niciodată aşa. Într-o bună zi, copilul va creşte şi va dori să ştie adevărul. O va urî că l-a luat şi l-a ţinut departe de familia lui iubitoare”, a declarat pentru Click! fostul cumnat al Claudiei, Jonathan Lewis.

Zoom
Jonathan Lewis, cumnatul Claudiei

Familia lui Jeremy Lewis, cel cu care artista a fost la un pas de a se căsători, este atât de revoltată încât nu vrea să o mai ajute sub nici o formă cu bani. ”Fratele şi mama mea i-au trimis lui Noah haine şi jucării de nenumărate ori. Nu îi trimitem bani pentru că nu vrem să ne cheltuiască banii pe poşete. Părinţii mei au ajutat-o financiar şi pe ea, şi pe sora ei care a stat la noi, iar drept răsplată, Claudia le-a furat nepotul”, ne-a mai spus unchiul lui Noah.


În timp ce americanii plâng de dorul nepoţelului lor, Claudia continuă lupta în România, pentru custodia lui Noah. Următorul termen al procesului, deschis la Judecătoria Sectorului 3, este programat săptămâna viitoare, însă Jeremy Lewis nu are de gând să bată atâta drum pentru a veni în România. El este sigur că fiul său care are cetăţenie americană nu are cum să-i fie încredinţat doar Claudiei.

Acuzată că a plecat cu inelul de logodnă al cumnatei

Zoom
Mătuşica Jeniffer a rămas şi fără nepot, şi fără inel

Cântăreaţa şi fostul baschetbalist, Jeremy Lewis Ricard, urmau să se căsătorească. Tocmai de aceea, americanul, care provine dintr-o familie înstărită din Las Vegas, îi dăruise un inel cu diamante de 2 karate, vechi de 40 de ani, al mamei sale.

”Mama le-a dat bijuteria cu condiţia ca, dacă ei nu se căsătoresc, din varii motive, inelul să fie înapoiat, pentru a-l primi, la timpul ei, sora mea, Jennifer.  Între timp, Claudia a dus inelul la Loree Rodkin (un bijutier celebru din Los Angeles) pentru a fi transformat. I-a mai adăugat şi câteva diamante. Când s-a întors în România cu Noah, Claudia nu doar că a plecat cu inelul mamei, dar ea l-a luat de la bijutier fără să plătească mâna de lucru”, ne-a povestit fratele lui Jeremy Lewis, Jonathan.

 

loading...

Citește și

 • Vrea să-şi ţină cu orice preţ fiul în România. Claudia Pavel (31 de ani), cunoscută publicului cu numele de scenă ”Cream”, a început, miercuri (16 decembrie), lupta în instanţă pentru custodia băiatului pe care îl are cu fostul ei iubit american.

 • Jeremy, Claudia şi Noah

  În carieră îi merge bine, mai ales că săptămâna trecută a lansat piesa “Privilege”, însă în viaţa personală mai are multe de rezolvat.

 • Luptă grea pentru custodia lui Noah, băieţelul pe care Claudia Pavel îl are cu fostul ei iubit american. În timp ce bruneta le cere judecătorilor să-l crească pe băiat în România, bunicii, unchiul şi mătuşa de peste Ocean o acuză pe solistă de răpire şi îi cer, disperaţi, să-l aducă înapoi pe micuţul de trei ani, singurul nepot al familiei.

 • Cream, Jeremy, şi fiul lor Noah

  Nu doar cu tatăl copilului ei este la cuţite, ci cu întreaga familie a americanului. După ce l-a acuzat pe Jeremy că nu-i pasă de propriul copil şi că nu a ajutat-o financiar, cântăreaţa i-ar fi reproşat fostului socru că nu i-a păsat de nepot şi că a fost jignită de cumnaţii ei, Jonathan şi Jennifer.

 • claudia, cream, american, copil, custodie

  Click! a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel. Povestea dezvăluită în exclusivitate de Click! în ziarul de vineri, în care foştii “cumnaţi” ai Claudiei Pavel o acuză că le-a răpit nepotul din SUA, nu a rămas fără urmări. Astăzi vă prezentăm în premieră fotografii emoţionante cu solista, fiul ei şi fostul iubit, pe vremea când formau o familie fericită în Las Vegas.

 • Claudia Pavel a fost invitată în platoul emisiunii Focus Magazin, de la Prima TV, unde a vorbit despre fiul ei, Noah. Cântăreaţa, care se află în plin proces de custodie cu tatăl micuţui, Jeremy Lewis, a povestit că Noah e prioritatea ei şi că are mare grijă că băiatul să nu ducă lipsă de nimic.