Familia Adelei Popescu, în sărbătoare, după ce s-a mărit cu un nou membru

18-19-vedete-adela-popescu-.jpg

adela popescu
Adela Popescu a devenit mătușă
Foto: arhivă personală

Adela Popescu (30 de ani) se bucură de venirea pe lume a unui nou membru în familia sa. Cântăreața și-a luat puțin prietenii virtuali prin surprindere atunci când a publicat o imagine cu un nou bebeluș, dar ea a dat rapid lămuriri: este vorba de un nepoțel.

Adela Popescu a devenit mătușă și se mândrește cu micuțul ei nepoțel, pe care l-a fotografiat (parțial) și a publicat frumoasa veste pe contul său de Instagram, unde a a fost imediat felicitată de o serie de admiratori. „Bine ai venit, îngeraș iubit!”, a scris cântăreața în descrierea imaginii, dar nu a uitat să precizeze că noul membru al familiei este un nepoțel.

Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan (40 de ani) și au împreună un băiețel pe nume Alexandru, despre care mulți spun că seamănă leit cu mama lui.

24327141_1960735600815656_7459209753256787968_n.jpg

Adela Popescu, fericită de venirea pe lume a nepoțelului său
Foto: Instagram/Adela Popescu
Loading...

Citește și

  • Adela Popescu, sedinta foto la tara

    Adela Popescu are numeroşi fani, iar actriţa se poate bucura de o carieră de succes în televiziune. Mai mult, ea se mândreşte cu o familie iubitoare şi mare.

  • Luna august a fost plină de evenimente pentru actriţa Adela Popescu, răsfăţata telenovelelor difuzate de Acasă TV. Pe lângă faptul că a revenit la muncă, ea s-a ţinut şi de petreceri în sânul familiei, sărbătorind căsnicia cu Radu Vâlcan, dar şi pe tatăl său, care a împlinit 68 de ani. La chefuri s-a reunit întreg familionul, în jur de 30 de persoane.