Faimoșii sunt iar propuși spre eliminare. Cine va părăsi Survivor România

bogdan_vladau_survivor_romania.jpg

bogdan vladau survivor romania
Bogdan Vlădău, pentru prima dată în postura de a fi în pericol de eliminare de la Survivor România
Foto: Kanal D

Pentru a treia oară la rând, echipa Faimoșilor este la eliminare. Înfrânți de Războinici în jocul pentru imunitate, vedetele sunt nevoite să-și ia rămas bun de la încă un membru al echipei. Pentru prima dată, patru Faimoși sunt propuși spre eliminare.

Echipa Roșie s-a văzut în postura de a-si nominaliza, din nou, concurenți spre eliminare, după ce echipa Albastră și-a adjudecat victoria în cel mai important joc, cel al imunității.

Jocul individual de protecție a fost câștigat de Cezar Juratoni și Elena Ionescu, cei doi Faimoși adjudecând-și astfel dreptul de a mai sta o săptămână în competiție, dar și dreptul de a trimite concurenți spre eliminare.

asiana_peng_survivor_romania.jpg

asiana peng survivor romania
Asiana Peng este propusă spre eliminare
Foto: Kanal D

 

La Consiliul de eliminare, Faimoșii au decis ca voturile să fie secrete, pentru a nu crește și mai mult tensiunile în tabăra lor. Acestea s-au împărțit, însă, în mod egal către Asiana Peng și Raul Cormos, cei doi concurenți intrând automat spre eliminare, ca propunere din partea întregii echipe.

raul_cormos_survivor_romania.jpg

raul cormos survivor romania
Raul Cormoș a intrat de curând în competiție, dar este în pericol de a pleca acasă
Foto: Kanal D

 

Alături de cei doi Faimoși s-au alăturat și Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, și Bogdan Vlădau, indicat de Elena Ionescu.

lino_golden_survivor_romania.jpg

lino golden survivor romania
Lino Golden, propus la eliminare pentru a doua oară la rând
Foto: Kanal D

 

Cornel Chirică a părăsit voluntar echipa Războinicilor

Pe langa cei patru Faimoși trimiși spre eliminare în această săptămână, o veste șoc a tulburat apele în echipa Războinicilor. Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania, a anunțat retragerea voluntară din competiție a lui Cornel Chirică

cornel_survivor_romania.jpg

cornel chirica survivor romania
Cornel Chirică a vrut să plece de la Survivor România
Foto: Kanal D

 

“Nu toți dintre cei care intră în această competiție pot să o și continue. Deși apt medical, Cornel a ales, și este 100% doar decizia lui, să nu mai participe în Survivor România. Cornel nu se va mai întoarce alături de voi pe insula Războinicilor'', a spus Dan Cruceru.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1