Faimoşii de la «Exatlon» au redevenit părinţi beton

12-13-vedete-anda-adam.jpg

Anda Adam, cu fiica Eveline (3 ani), la piscină

Reality-showul “Exatlon”, filmat timp de 5 luni în Republica Dominicană, şi difuzat de Kanal D, a avut în componenţa echipei “Faimoşilor” şi câteva vedete de top: Vladimir Drăghia, Anda Adam, Claudia Pavel, Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu. Ei au făcut foamea şi au suferit accidente, la picioare, pe parcursul competiţiei, din dorinţa de a pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro. Iar în momentele de cumpănă, ei strângeau la piept pozele micuţilor rămaşi acasă.

Cunoscutul şi îndrăgitul actor, sportiv şi om de televiziune Vladimir Drăghia (32 de ani) a revenit în ţară, în urmă cu două săptămâni, cu marele trofeu, după cinci luni de probe epuizante.

12-13-vedete-draghia.jpg

Vladimir Drăghia nu se mai desparte de Zora, în vârstă de un an

 

Concursul i-a adus un plus de popularitate, el fiind, de atunci, răsfăţatul emisiunilor tv, dar şi al evenimentelor mondene, de la care este nelipsit. Dacă înainte de ”Exatlon” el venea singur, iată că acum nu se mai desparte de iubita lui, dar nici de fiica lor, Zora, care, în curând, va împlini un anişor.  În formulă de trei au fost şi miercuri, la petrecerea de 10 ani a Revistei ”Marie Claire”, unde Drăghia şi-a adus bebeluşa într-un  cărucior pe care îl mânuia cu dexteritate, în curtea Clubului Diplomatic. Drăghia s-a întâlnit nu numai cu foştii colegi de la “Exatlon” din echipele “Războinicilor” şi a “Faimoşilor”, printre ei aflându-se şi Giani Kiriţă, cât şi cu fosta colegă Alina Puşcaş (32 de ani), din telenovela “Narcisa Sălbatică” (Antena 1).

12-13-vedete-cream.jpg

Cream îşi duce zilnic fiul, Noah (6 ani), în parc

 

Cât le priveşte pe fostele lui colege, Claudia Pavel “Cream” (33 de ani) şi Anda Adam (38 de ani), ele au rezistat doar o lună în competiţie, acum fiind nedespărţite de copiii lor, Eveline Nicolescu (3 ani), respectiv Noah (6 ani), de dorul cărora plângeau în Republica Dominicană.

12-13-vedete-cazacu.jpg

Cătălin Cazacu petrece şi mai mult timp cu fiul lui, Andrei ( 7 ani)

 

Iar Cătălin Cazacu (33 de ani) s-a grăbit să ajungă, la întoarcea în ţară, în Timişoara, acolo unde îl aştepta unicul său fiu, Andrei (6 ani), care i-a urmărit prestaţia seară de seară, în faţa micului ecran: ”Nu sunt cel mai bun tată din lume, dar încerc să recuperez”, a scris Cazacu, în dreptul emoţionantei fotografii, în care îşi sărută fiul pe creştet.

12-13-vedete-kirita.jpg

Giani Kiriţă, alături de Roxana (19 ani) şi Marco Kiriţă (16 ani)

 

Fostul fotbalist Giani Kiriţă, care a stat departe de familie vreme de patru luni, a povestit că şi-a dorit să revină la copiii lui, Roxana (19 ani) şi Marco Kiriţă (16 ani): “Mi s-a spus că fiul meu se simţea foarte rău şi că trebuia operat de urgenţă! Vă daţi seama că din acel moment nu mă mai interesa nimic, cel mai important era să revin în ţară şi să mă ocup de Marco. Restul era poveste”, a povestit Giani pentru Kanal D. Întors în Bucureşti, faimosul a mers la spital cu băiatul său.

“Îmi era greu să accept că fiul meu urma să facă o intervenţie chirurgicală, mă durea sufletul. Însă, asta era, nu aveam ce să fac! Din fericire, după investigaţii medicale amănunţite, doctorii ne-au dat o veste bună! În ciuda faptului că Marco a fost diagnosticat cu o hernie ombilicală periculoasă, nu a fost neapărat nevoie de o operaţie în acest moment, ci doar de un tratament medicamentos”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1