Faimoșii au mai rămas fără un membru. Adrian Blidaru, eliminat de la Exatlon

adrian_blidaru_exatlon.jpg

adrian blidaru exatlon
Adrian Blidaru a fost eliminat de la Exatlon
Foto: captură Kanal D

Lucrurile nu stau tocmai bine pentru Faimoșii de la Exatlon. După ce Silvia Stroescu și What's UP au părăsit competiția, iată că tabăra celor îmbrăcați în roșu a mai pierdut un membru, după ce Adrian Blidaru a fost eliminat.

În ediția din 9 septembrie, baschetbalistul Adrian Blidaru și fotbalistul Cristi Pulhac s-au duelat pentru locul în Republica Dominicană. Adi a adus cele mai puține puncte echipei, așa că a fost unul dintre nominalizați, în timp ce Pulhac a fost trimis la duel de jucătorul săptămânii, Yamato Zaharia.

"Acum râd pentru că mi-a plăcut aventura de aici. Sunt bucuros și recunoscător că am putut face parte din această echipă minunată. Și Lili (Lili Sandu- n.r.), chiar dacă nu e un campion sportiv, mi-a demonstrat că în sinea ei, prin ambiția ei, e un campion. 
Să fie uniți și să nu renunțe niciodată. Cristi e unul dintre cei mai buni de aici, deși și Războinicii au pioni importanți. Îl văd pe Cristi unul din favoriții pentru câștigarea Exatlon. Sper să fim niște modele, în special pentru copii, pentru că deodată cu Exatlon s-au reaprins jocurile copilăriei. Sunt emoționat pentru că și eu am copii și sunt aici datorită lor. Sper să înțeleagă că tatăl lor a fost într-o competiție cu campioni și nu tot timpul câștigi. Îmi doresc să ies cu capul sus și asta voi face", a spus Adrian Blidaru în momentul în care și-a luat rămas bun de la coechipieri.

 

Loading...

Citește și