A făcut anunțul! Când naște Andreea Bălan

andreea.jpg

andreea balan
Andreea Bălan va aduce pe lume o fetiță
Foto: Facebook

De câțiva ani buni, Andreea Bălan și-a tot dorit să devină mamă și iată că visurile se împlinesc. Solista de 32 de ani a avut norocul să găsească un bărbat lângă care să întemeieze o familie, actorul George Burcea.

A avut parte de nouă luni în care a experimentat sentimente diferite și în care s-a pregătit trup și suflet pentru aducerea pe lume a fetiței ce va primi numele Ella. S-a preocupat să aibă parte de ajutor imediat după naștere, iar cea care va fi mâna dreaptă a fostei componentă a trupei Andre este chiar mama sa, care se mută de la Ploiești la București. 

S-a pregătit sută la sută pentru marea întâlnire: "Am cumpărat tot, tot, nu mai am nevoie de absolut nimic. Am și colaborat cu anumite firme care mi-au făcut cadou niște obiecte, am și cumpărat unele. Camera fetiței este pregătită. Poate să vină oricând, avem totul gata. Cred că până la urmă o să aleg cezariana, pentru că aș face operația între filmările de la «Te cunosc de undeva». Dacă mă apucă travaliul în timpul unei filmări, ar fi rău pentru mine și pentru producție. O să aibă și numele meu de familie, dar și pe al lui George. Nasc la o clinică privată", a povestit Andreea la “Acces Direct”, la începutul lunii septembrie.

Vineri, 7 octombrie, Bălanca a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook, chiar din pauza de filmare de la “Te cunosc de undeva”, acolo unde a avut două zile consecutive de muncă. “Ultima filmare cu Ella în burtică. În patru zile o voi ține în brațe. Abia aștept”, a scris cântăreața în dreptul unei poze în care își ține mâna pe burtică. A adăugat și că cea mică pare nerăbdătoare să-și cunoască părinții, căci se mișcă foarte mult.

Loading...

Citește și

  • andreea balan

    De mai bine de un an, Andreea Bălan (32 de ani) este cu adevărat însetată de schimbările de look la nivelul podoabei capilare. Mult timp și-a păstrat blondul simplu, dar moda culorilor tari în materie d epăăr a făcut-o să se răzgândească.

  • andreea balan dansatoare porno

    Face spectacol la fiecare concert și muncește din greu la coregrafiile pe care le pune în scenă. Andreea Bălan vrea cu orice preț să își mențină publicul interesat și distrat, iar nimic nu îi poate sta în cale.

  • andreea balan a nascut

    Andreea Bălan a intrat în luna a noua de sarcină şi continuă să-şi onoreze contractele. Deşi a renunţat de câteva săptămâni la concerte, blonda este încă foarte activă şi participă la filmările emisiunii "Te cunosc de undeva". Ea face parte din juriu şi nu se plânge din cauza sarcinii avansate. În trei săptămâni, solista urmează so o aducă pe lume pe fetiţa ei, pe care o va boteza Ella-Maia.

  • George Burcea (28 de ani), iubitul Andreei Bălan (32 de ani), va deveni în mai puțin de două luni tăticul unui băiețel. Actorul nu-și mai încape în piele de fericire, și pentru a demonstra că se simte cât se poate de pregătit pentru a fi tată, acesta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie care valorează cât o mie de cuvinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1