Face pereche cu bebeluşele! Codruţ Kegheş: «Dezbrăcatu’ se întoarce»

dezbracatu_cronica.jpg

dezbracatu cronica carcotasilor
Dezbrăcatu' a apărut pentru prima oară la «Cronica Cârcotaşilor» acum 12 ani
foto: Arhiva Personală

Dacă revenirea lui Şerban Huidu în emisiune i-a bucurat nespus pe fani, un alt personaj cunoscut urmează să îi încânte cu prezenţa. Cea de-a treia ediţie a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” vine cu şi mai multe surprize decât primele două, difuzate luni (21 septembrie) şi marţi (22 septembrie).

Personajul lui Codruţ Kegeş s-a născut în urmă cu 12 ani. Absenţa bruscă şi îndelungată a lui Dezbrăcatu’ de la “Cronica Cârcotaşilor” se anunţa a fi permanentă, însă, în cele din urmă, se pare că prezentatorul s-a răzgândit.

Dezbrăcatu’ revine la «Cronica Cârcotaşilor»

Personajul lui va reveni în forţă pe micile ecrane şi nu va veni singur în faţa camerelor de filmat: “«Dezbrăcatu’» se întoarce cu un creier muuult mai odihnit, după mai bine de un an de pauză”, a declarat prezentatorul. Acesta va fi însoţit de cele două bebeluşe, cu care fanii au făcut, deja, cunoştinţă, în primăvară.

Ediţia de miercuri seară (23 septembrie) a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” va fi găzduită de Codruţ Kegheş şi Şerban Huidu şi va fi difuzată de la ora 20.15, la Prima TV.

Loading...

Citește și

  • serban huidu la cronica carcotasilor

    Cel de-al 32-lea sezon al emisiunii a debutat luni (21 septembrie) cu Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor. Prezentatorul s-a întors la pupitru după nu mai puțin de patru ani de absență și a vorbit, înainte, despre marea revenire, dar și despre cum s-a „destrămat” totul cu câțiva ani în urmă, când s-au răcit relațiile.

  • Sezonul 32 al celei mai longevive emisiuni de umor din România, „Cronica Cârcotaşilor“, a debutat luni, 21 septembrie, la Prima TV, de la ora 20.15. Şerban Huidu a revenit la pupitrul emisiunii, după 4 ani.

  • „Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine la Prima TV luni (21 septembrie), cu un nou sezon şi cu surprize de proporții. Show-ul va fi difuzat de patru ori pe săptămână și va avea patru prezentatori. Surpriza cea mare este revenirea la pupitru a lui Şerban Huidu (39 de ani), care va face echipă cu Codruț Kegheș (Dezbrăcatu’).

  • parinte preot sibian emisiune Huidu

    Membrii emisiunii „Cronica Cârcotașilor” vin cu surprize în această toamnă. Ei vor avea un partener nou cu „o capacitate extraordinară”, „un om cu care poți sta de vorbă ore în șir fără să-ți dai seama cum trece timpul”.