Fac show-uri inspirate după «Vocea României»

v114-vedetete-vocea-1.jpg

Show-ul ”Vocea României” revine pe 8 septembrie. Concursul, difuzat de PRO TV, de mai bine de şapte ani, are juraţi de cinci stele: Adi Despot, Loredana Groza, Smiley şi Tudor Chirilă

Celebrul concurs de la PRO TV, ”Vocea României”, revine pe micul ecran pe 8 septembrie, de la orele 20.30, spre bucuria publicului fidel. Însă iată că reţeta de succes a show-ului a fost preluată şi de Mihai Trăistariu, care weekendul trecut a organizat un festival de tinere talente, dar şi de TVR, care a ”mirosit” că ar fi rost de audienţă cu o producţie asemănătoare.

Concursurile sunt la putere, pe micul ecran, aşa că televiziunile, în lupta aprigă pentru audienţă, realizează show-uri cu români talentaţi. ”Vocea României”, pe care PRO TV îl difuzează de şapte ani, are un nou rival, din această toamnă, TVR muncind de zor la un emisiune unde vor participa tineri talentaţi la muzică populară. 

Iuliana Tudor, gazda producţiei care se va difuza în curând, a căutat în întreaga ţară concurenţi cu voci impresionante, fiind  însoţită  în această misiune, deloc uşoară, de producătoarea Elise Stan. 

v214-vedetete-scaun.jpg

Trăistariu a organizat festivalul ”Arca lui Noe”, unde juraţii au stat cu spatele la concurenţi, ca la ”Vocea României”

 

Din juriu va face  parte şi celebrul artist Grigore Leşe (63 de ani), care a cam băgat spaima în cei care au urcat pe scenă, la preselecţii.

„Lumea cântă şi nu-i rău! Dacă oamenii cântă înseamnă că sunt buni la suflet. Dacă în 2017 oamenii vin la concursuri, înseamnă că singura speranţă pe care o mai au e cântecul. Am văzut o lume extraordinară care a avut răbdare să aştepte ore în şir ca să-şi arate talentul”, a spus Leşe. 

Iată însă că şi Mihai Trăistariu, solistul care a ”împuşcat” locul patru la Eurovision cu piesa ”Tornero”, ediţia de la Atena, din 2006, a organizat, weekendul trecut, la Mamaia, un festival în care persoane talentate s-au duelat în voci.

v314-vedetete-lese.jpg

Grigore Leşe, alături de concurenţii emisiunii de folclor şi de echipa TVR

 

”Mihai a organizat acest show, «Arca lui Noe», pentru a-i încuraja pe cei mici să se formeze. Are şi o şcoală de muzică, deschisă de trei ani în Constanţa, îi încurajează să meargă în concursuri”, ne-a spus managerul artistului, Mihaela Florea. 

Exact ca la ”Vocea României”, şi juraţii de la ”Arca lui Noe” au ascultat vocile debutanţilor, stând cu spatele la scenă. 

Dar cei patru specialişti în muzică nu au beneficiat de fotoliile şmechere de la PRO TV care se întorc automat cu juraţii Loredana Groza, Adi  Despot, Tudor Chirilă şi Smiley, ci de scăunele de birou, pe care aceştia le-au întors luându-le în braţe. 

Loading...

Citește și

  • marius moga

    Mulți s-au întrebat de ce înlocuirea lui Marius Moga de la ”Vocea României” pe motiv că nu poate ”duce” și ”Vocea României Junior” s-a produs abia acum, în condițiile în care Micul Mozart a făcut parte din juriul variantei pentru copii a show-ului și sezonul trecut. Click! îți prezintă culisele celei mai suprinzătoare mutări ale verii.

  • tudor chirila

    ”Vocea României” revine la Pro TV cu sezonul al șaptelea și cu o schimbare majoră la nivelul juriului. Marius Moga, care a fost antrenor încă de la prima ediție a show-ului, a fost înlocuit cu Adi Despot. Reacția unui alt jurat, Tudor Chirilă, a venit imediat.

  • Bombă în showbiz! Din toamnă, noul sezon de la “Vocea României” (PRO TV) va veni cu o schimbare majoră. După 6 ani petrecuţi pe scaunul de jurat, Marius Moga părăseşte show-ul, fiind înlocuit cu rocker-ul Adrian Despot. Click! îţi spune cum a primit solistul vestea, dar şi ce planuri are, în continuare, “Micul Mozart”.

  • adrian despot antrenor vocea romaniei

    Anunţ surpriză din partea Pro Tv! Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România, se alătură echipei "Vocea României, în calitate de antrenor. Cu acest nou proiect, solistul a fost practic convins să revină în televiziune, ultima emisiune unde artistul a fost văzut fiind "Megastar" de la Prima Tv.