Fac sex cu alți parteneri în «Vlad» și în «Sacrificiul». Cine sunt cei doi actori, soți în viața reală

14_01-victoria-raileanu-vlad.jpg

În “Vlad” (PRO TV), Victoria Răileanu (Micky) și Emilian Oprea (Leo) sunt rivali, dar se sărută

Noul sezon din serialul „Vlad” (PRO TV) aduce mai multă acţiune, dar şi multe scene fierbinţi cu actorii din rolurile principale. Victoria Răileanu se sărută pe platourile de filmare cu Emilian Oprea. Dar şi soţul ei, Conrad Mericoffer, face acelaşi lucru în serialul „Sacrificiul” (Antena 1), unde o are ca parteneră pe focoasa Oana Zăvoranu.

Victoria Răileanu (31 de ani) îşi continuă rolul în sezonul al doilea al serialului „Vlad” (PRO TV), unde are scene de acţiune, dar şi mai fierbinţi, alături de Emilian Oprea (41 de ani). Căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer (30 de ani), „soţul” Oanei Zăvoranu (46 de ani) în serialul „Sacrificiul” (Antena 1), Victoria ne-a spus cum poate filma scenele de tandreţe.

Click!: Am văzut nişte secvenţe mai fierbinţi cu Emilian Oprea (Leo). Vom avea surprize în acest sezon?

Victoria Răileanu: Tot sezonul e plin de surprize şi de tot soiul de situaţii  periculoase.

Se spune că scenele de dragoste sunt ca dansul…

Sunt camere şi oameni în jur şi trebuie să facem astfel încât să nu dăm peste cap echipa. Există o coregrafie, însă noi construim scenele şi oamenii de la cameră aranjează totul.

14_04-conrad-zavoranu-sacrificiul.jpg

În “Sacrificiul” (Antena 1), Oana Zăvoranu (Diva) și Conrad Mericoffer (Boby) sunt căsătoriți

Îţi este greu să filmezi o astfel de scenă?

Depinde foarte mult şi cu cine filmezi. Pe Emilian Oprea îl ştiu din anul al doilea de facultate şi mi-a fost mai uşor să filmez scenele acestea cu el. Nu am simţit până acum vreo stare de disconfort.

Cu soţul tău, actorul Conrad Mericoffer, ai filmat astfel de scene?

Nu, dar am jucat într-o piesă de teatru. Ne-am combinat atunci. (râde)

Am văzut că şi el filmează scene similare în serialul „Sacrificiul”...

El face cuplu cu Oana Zăvoranu, dar nu ştiu ce are de filmat pentru că nu vorbim despre asta. Suntem amândoi actori şi n-aş putea să vin acasă şi să ne spunem ce avem de filmat. Avem încredere unul în celălalt, ştim că e serviciul nostru şi că trebuie să facem şi asta. Nu avem gelozii, suntem „oameni mari”.

Loading...