Fac afaceri cu pijamale, după ce le-au părăsit Cazacu şi Vârciu

Au iubit cu patimă, au crezut că și-au găsit bărbații ideali, însă iată că s-au înșelat amarnic!

 

Anda Călin (27 de ani), fosta iubită a lui Liviu Vârciu (37 de ani), și Ana Roman, fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu, au  devenit, mai nou, bune prietene!

 

Cele două bombe sexy au fost wekeendul trecut la mare, unde s-au relaxat și și-au vărsat of-ul, iar marți seară au muncit cot la cot. Anda a decis să îi dea o mână de ajutor Anei Roman, care și-a prezentat, în cadrul unui festival de modă, colecția de pijamale. Prin urmare, Anda Călin a defilat pe podium într-un halat sexy, din mătase, brodat la manșete: “Este o colecție la care am muncit foarte mult, ideea îmi aparține. Eu îmi doream și căutam tot timpul pijamale frumoase și mai sexy și niciodată nu găseam pe placul meu. Am fost încurajată de actualul meu iubit să îmi fac propria colecție. Am trecut peste acel eșec amoros cu Cătălin, de mult timp și cu bine”, a declarat Ana Roman pentru Click! 

Loading...

Citește și

  • Ana Roman si Anda Calin

    Culmea coincidenţei! Cei mai buni prieteni, Liviu Vârciu şi Cătălin Cazacu, au iubit două superbe brunete, şi ele “surori de cruce”, Anda Călin (27 de ani) şi Ana Roman (29 de ani). Idilele sunt de domeniul trecutului, însă fetele, deşi au fost părăsite, s-au repliat repede şi se distrează de pomină. Ba chiar au devenit partenere de afaceri: Ana se lansează în modă, iar Anda a pozat ca manechin pentru prietena ei.

  • Liviu Vârciu (37 de ani) și fosta lui iubită, Anda Călin (28 de ani), au pus punct relației, după o poveste de dragoste de doar un an și jumătate. De când a rămas singurică, frumoasa mămică își canalizează toată energia asupra fetiței lor, Anastasia: “Micuța mea prințesă”, a scris Anda în dreptul imaginii de la piscină, publicată pe Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1