Expertul Sebastian Sârbu: "Gabriel Cotabiţă va avea din nou probleme în septembrie"

7-specialist_26iunie.jpg

Un expert a analizat pentru Click! numerele care "guvernează" destinul cântăreţului

Pericolul nu a trecut pentru Gabriel Cotabiţă! Cel puţin aşa susţine un expert în ştiinţe neconvenţionale. Sebastian Sârbu a analizat, pentru Click!, starea cântăreţului pe baza numerelor care îi guvernează destinul.

Medicii fac toate eforturile, familia şi prietenii îi sunt aproape. Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a început recuperarea la Spitalul Elias din Capitală, după ce a stat aproape trei săptămâni în comă în urma unui stop cardiorespirator.

7-cotabita_gabriel_26iunie.jpg

Gabriel Cotabiţă

“Pacientul trebuie să aibă mare grijă. În luna septembrie va avea o cumpănă mare, marcată de o recidivă. Nu va fi însă foarte grav”, este de părere Sebastian Sârbu. Specialistul în ştiinţe neconvenţionale a analizat harta numerologică a artistului şi ne-a dezvăluit în exclusivitate detalii inedite. “Gabriel Cotabiţă  s-a născut pe 1.11.1955 şi are cifra numelui 8, iar cifra datei naşterii 5. Aceasta indică, în plan natal, libertate şi dorinţă de realizări materiale, dar şi risc de operaţii. Suma, însă, indică numărul cosmic unic, adică 13, care reprezintă o perioadă de transformări. Nu întâmplător, data fatidică a accidentului a fost 8.05. 2015”, ne-a spus Sârbu.

Conform acestuia,  anul personal al cântăreţului este asociat în planul sănătăţii cu probleme neurologice şi mult stres. Pe termen lung, artistul se poate aştepta şi la lucruri bune, dar şi la momente dramatice.

“În anul 2016, Gabriel Cotabiţă va cunoaşte o perioadă de schimbări bruşte. Va fi un an benefic în familie şi va avea parte de sănătate. Şi-ar putea relua concertele. Totuşi, are nevoie de multă muncă pentru a se putea întoarce pe scenă”, a adăugat specialistul.

O fază critică e de aşteptat în 2017. “Ştiinţa numerelor” spune că artistul va fi în anul personal 4. “Acesta este marcat de o încetinire a activităţii, greutăţi materiale şi pericol pentru sănătate, riscuri amplificate pe fondul problemelor de metabolism şi suferinţă a ficatului”, a conchis expertul.

Cine este Sebastian Sârbu?

Doctor în științe neconvenționale și autor a șapte cărți de specialitate, Sebastian Sârbu  a fost dintotdeauna pasionat de numerologie. El este și cercetător științific în cadrul Grupului de Cercetări Interdisciplinare al Academiei Române. 

Click! spune

Gabriel Cotabiţă face zilnic fizioterapie, kinetoterapie, terapie cu laser şi acupunctură la Spitalul Elias pentru a putea merge şi a-şi mişca normal membrele. În plus, are şi şedinţe de logopedie, pentru recuperarea completă a vorbirii. 

loading...
Loading...

Citește și