Experienţe traumatizante la "Te cunosc de undeva": Am avut vise urâte

serban-copot-corina-chiriac.jpg

Şerban Copoţ a jucat rolul Corinei Chiriac
Foto: Antena 1

Showul “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 aduce pe micile ecrane, în fiecare săptănână, noi transformări. Cele mai grele sunt ale vedetelor masculine care trebuie să se epileze şi să meargă pe tocuri la fiecare ediţie.

Adrian Enache (49 de ani), Şerban Copoţ (34 de ani), Cezar Oatu (35 de ani), Florin Ristei (28 de ani) şi Nadir (27 de ani) sunt cei cinci concurenţi de gen masculin al celui de-al optulea sezon “Te cunosc de undeva”. Deşi ştiau că le va fi greu, ei au acceptat să se transforme de la un sezon la altul în personaje simpatice.

Adrian Enache a recunoscut că se epilează pe mâini, picioare şi piept pentru rolurile lui de femei, care sunt destul de dificile. “Am început să fac frecvent acest lucru şi după ce am încheiat filmările pentru respectivul sezon”, a povestit Adrian, care are acum piele ca de bebeluş.

Şi lui Florin Ristei îi e dificil, însă pentru Nadir a fost puțin mai complicat cu mersul pe tocuri, iar epilarea a fost o binecuvântare în zilele caniculare. „E puțin ciudat să merg pe tocuri, m-am și împiedicat de 2-3 ori, dar mă descurc bine. Epilatul mi-a făcut chiar bine pe timpul verii”, a spus Nadir.

nadir_niki_minaj_foto_gabriela_arsenie-antena1.jpg

Nadir a fost Nicki Minaj la "Te cunosc de undeva"
foto: Gabriela Arsenie/Antena 1

Însă cea mai șocantă transformare a sa în femeie a fost, după spusele sale, cea în Nicki Minaj. “Atunci când am fost Nicki Minaj, mi-a fost foarte greu să dansez pe tocuri. De altfel, mi-am și scrântit piciorul, dar am strâns din dinți, ca să nu las să se vadă. Pe lângă asta, mă simțeam destul de incomod în costumul pe care l-am purtat, acela cu posteriorul pronunțat. Cum mi s-a părut că arăt? Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă”, a povestit Nadir pentru Click!.

Transformarea în Dida Drăgan, experienţă traumatizantă

ceazar_ouatu_-_dida_dragan_foto_gabriela_arsenie-antena1.jpg

Cezar Ouatu a intrat în pielea Didei Drăgan
foto: Gabriela Arsenie/Antena 1

Şi Șerban Copoț spune că nu se aștepta să fie în stare să se îmbrace în femeie și să apară așa în fața unei țări întregi. “Nici acum nu m-am acomodat cu epilatul sau cu mersul pe tocuri. Asta poate într-o viață viitoare când mă voi naște femeie”, a spus el.

Șerban își mai amintește de prima apariție în travesti a lui Cezar Ouatu, în actualul sezon “Te cunosc de undeva!”. S-a întâmplat în cea de-a doua ediție, când Cezar s-a transformat în Dida Drăgan. “Prima experiență traumatizantă la «Te cunosc de undeva!», care s-a lăsat cu vise urâte, a fost apariția lui Cezar Ouatu transformat în Dida Drăgan”, a povestit Şerban amuzat.

Loading...
 
 

Citește și