EXCLUSIV Zici că-i magazin cu jucării, nu mormântul Denisei Răducu!

2-bd-1-8945151.jpg

denisa manelista, mormant, jucarii, fani, ursuleti, papusi, boala, cancer
Fanii Denisei Manelista au adus la cavoul tinerei răpuse de cancer la doar 27 de ani zeci de ursuleţi şi păpuşi, dar şi flori, şi inimioare

“Timpul ne ajută să ne vindecăm rănile din suflet”, ne-a spus unchiul Denisei Răducu. Neluţ Peşte priveşte în gol când vorbeşte despre Denisa, cea care a plecat mult prea devreme din această lume şi a lăsat o familie distrusă şi mii de fani trişti. La 8 luni de la moartea solistei, mama ei încearcă să se adune şi să înceapă o viaţă nouă, fără fiica ei cea blondă şi frumoasă ca o prinţesă.

A muncit de mică, a sperat că o să aibă o familie frumoasă, însă visurile Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, s-au spulberat brusc la numai 27 de ani! Totul s-a întâmplat din cauza unui cancer hepatic pe care îl ducea de câţiva ani pe picioare şi care a distrus-o rapid. Pe 23 iulie 2017, cântăreaţa cu chip angelic şi-a luat adio de la viaţă. Moartea sa a şocat o ţară întreagă, iar familia ei nu-şi revine nici acum.

denisa manelista, mormant, jucarii, fani, ursuleti, papusi, boala, cancer

 

Contactat de Click!, unchiul Denisei, Neluţ Peşte, ne-a mărturisit că mama Denisei începe să-şi revină abia acum, după ce luni de zile a stat doar pe calmante şi nimeni nu o putea opri din plâns. Femeia a plecat în Spania, la fiica cea mare, Adelina, şi la cei trei nepoţi: Denisa, Patricia şi Gabriela care au reuşit să îi mai aline suferinţa. “Lucrurile s-au mai liniştit. Mama Denisei se simte mai bine. Şi-a mai revenit acum. Plecarea în străinătate a reuşit să o mai ridice moral, mai ales că a stat acolo, în Spania, aproape două luni. A mai uitat şi de probleme. Însă mai are şi acum unele stări, ba este bine, ba este rău”, ne-a spus unchiul.

2-bd-5-8956161515.jpg

denisa manelista, mormant, jucarii, fani, ursuleti, papusi, boala, cancer
Mama Denisei, Geta Dovleac, şi-a revenit din depresie după vizita de două luni în Spania, la fiica Adelina și la cei trei nepoți

 

Nu doar familia a iubit-o ca pe ochii din cap, ci şi sutele de fani care i-au adus o floare la mormânt, în satul ei natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Aşa că, acum, locul unde îşi doarme somnul de veci a ajuns să arate, la opt luni de la moartea sa, ca un magazin de jucării. “Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă, se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, a conchis pentru Click!, Neluţ Peşte. Familia s-a îngrijit doar să le aşeze pe toate frumos, în ordine, să facă rafturi pe care să aşeze jucăriile, fotografiile şi inimioarele primite. Acum mormântul arată ca dormitorul Denisei!

A murit după cinci luni de chin

2-bd-denisa-895151515.jpg

denisa manelista, mormant, jucarii, fani, ursuleti, papusi, boala, cancer
Denisa Răducu

 

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului trecut, medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. Duminică, 23 iulie 2017, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic.

Loading...
 
 

Citește și

  • A murit în floarea vârstei, la doar 27 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile celor dragi, dar şi în rândul fanilor, care o iubeau nespus. Denisa Răducu, alias Denisa Manelista, s-a stins pe 23 iulie 2017, iar de atunci viaţa nu mai are sens pentru mama ei, Geta Dovleac. Femeia a luat însă o decizie de ultimă oră: s-a desprins cu greu de mormântul fiicei şi s-a mutat în Spania.

  • Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta

    A murit în floarea vârstei, la doar 27 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile celor dragi, dar şi în rândul fanilor, care o iubeau nespus. Azi, 13 decembrie, Denisa Răducu ar fi trebuit să sufle în lumânările tortului aniversar, însă nu a avut parte decât de candele, la mormânt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1