EXCLUSIV «Zac în pat, dar vreau să cânt din nou!» Angela Ciochină, solista-păpușă a Epocii de Aur, nu poate merge de cinci ani

angela-ciochina2014.jpg

Angela Ciochină
2014. Boala şi timpul şi-au pus amprenta pe chipul Angelei

Solista Angela Ciochină are doar 60 de ani, dar cariera muzicală i s-a curmat brusc, în 2009, din cauza bolii. În timp ce medicii se străduiesc să-i găsească leacul, cântăreaţa, care făcea ravagii cu vocea şi cu frumuseţea ei, în anii ‘80, compune piese, în speranţa revenirii pe scenă.

În timp ce alte colege de breaslă, precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac continuă să câştige bani frumoşi din concerte şi duc un trai decent, Angela Ciochină n-a avut parte de acelaşi noroc.

 

angela-ciochina1985.jpg

Angela Ciochină
1985. Angela a fost una dintre cele mai frumoase soliste

 

Zace în pat de cinci ani, căci nu poate merge. E paralizată de la brâu în jos, nu vrea să spună de ce boală suferă, însă apropiaţii ei susţin că a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, şi că doar o minune dumnezeiască ar mai salva-o. Recent, artista ne-a acordat un scurt interviu: ”Şi anul acesta am stat în pat, de Sărbători. Nu pot merge, mai vin prietenii pe la mine. Am o pensie mică, de câteva sute de lei, încerc să mi-o drămuiesc”, ne-a spus vedeta.

Prietenii au vizitat-o de Revelion

Plină de optimism, Angela Ciochină nu şi-a pierdut speranţa că, într-o bună zi, va reveni în show-biz: ”Aş vrea să cânt în continuare, compun, sper să găsesc un moment în care să pot înregistra, într-un studio muzical. De Revelion m-au vizitat nişte prieteni care nu m-au uitat şi care îmi bat la uşă, în zile importante. Trăiesc mai mult din drepturile de autor, căci pensia e mică”, ne-a mai dezvăluit Angela. 

A stat măritată doar câteva luni

angela-ciochina-album.jpg

Angela Ciochină
Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni

Solista nu are moştenitori, dar nu regretă. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun. Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon. Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi este fată de preot. A lansat şlagărele “Odată cu cîntecul”,  “Am vrut” şi “Salcâmul de pe strada mea”. În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină a revenit în casa părintească.

Loading...

Citește și