Exclusiv! Vladimir Drăghia, din “Exatlon”, la “Ferma vedetelor”. Iată dovada!

exatlon.jpg

vladimir draghia
Vladimir îşi depăşeşte limitele la “Exatlon”
foto: Kanal D

Fostul actor din „Narcisa sălbatică” s-a abonat la reality-show-uri, în care îşi demonstrează abilităţile sportive. Vladimir Drăghia poate fi văzut acum la Kanal D, în „Exatlon”, unde face parte din echipa „Faimoşilor”, însă în curând îl vei vedea şi la PRO TV, la „Ferma Vedetelor”, emisiune filmată în primăvara anului trecut.

A debutat ca actor de telenovele, însă în ultimii ani a participat mai mult la reality-show-uri, unde de cele mai multe ori a ieşit şi câştigător. A  fost victorios la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă!” (2015), şi la “Şerifi de România” (2015). Vladimir Drăghia se află în acest moment în Republica Domicicană, unde filmează de mai bine de două luni pentru reality show-ul „Exatlon”, de la Kanal D.

serifi_de_romania.jpg

vladimir draghia
Vladimir Drăghia, la ”Șerifi de România”
foto: Antena 1

 

Mai mult, actorul îşi va serba ziua de naştere la filmări, pentru că mâine, 13 martie, va împlini 32 de ani. Puţini ştiu însă că Vladimir Drăghia a participat anul trecut şi la filmările unui alt reality-show, de data aceasta la Pro TV, unde îl vom vedea peste câteva săptămâni. Este vorba despre sezonul 3 din „Ferma Vedetelor”, unde Drăghia va intra şi el ca şi concurent.

ferma_vedetelor.jpeg

vladimir draghia
Vladimir Drăghia, alături de echipa de la ”Ferma Vedetelor”
foto: Pro TV

 

Cum momentan acesta se află în Republica Dominicană, pentru filmările de la Kanal D, există posibilitatea să-l vedem în curând pe două posturi deodată. Asta în cazul în care Drăghia nu va fi eliminat de la “Exatlon”. “Ferma” se difuzează marţi, miercuri şi joi, iar “Exatlon”, de sâmbătă până miercuri, inclusiv.

Loading...

Citește și

  • vladimir draghia

    Vladmiir Drăghia a avut parte de cel mai frumos cadou pe care îl putea primi un tânăr părinte. În absența sa, el fiind plecat de o lună în Republica Dominicană, la Exatlon, fiica sa a spus pentru prima dată „tată”.

  • În urmă cu 12 ani, un puşti creţ şi simpatic era distribuit în telenovela “Vocea inimii”, difuzată de Antena 1. E vorba despre Vladimir Drăghia (31 de ani), care juca alături de Sabrina Manoliu, fiica lui Dan Manoliu, de la TVR. Deşi a trecut neobservat de marele public în acest proiect, actorul a fost remarcat de şefi, care l-au avut în vedere pentru un alt proiect important, telenovela „Narcisa sălbatică”.