EXCLUSIV! Drăgulescu vine cu familionul ca să pună mâna pe premiul de 30.000 €

Anul 2018 este rezervat reality show-urilor în care concurenţii marca VIP luptă pentru supravieţuire. Antena 1 va difuza “Asia Express”, Kanal D “Exalton”, iar Pro TV a pregătit un nou sezon din “Ferma Vedetelor”. Click! vă dezvăluie, în exclusivitate, numele celor care se încumetă să plece în aventura din Asia.

După nenumăratele show-uri de supravieţuire, precum “Şerifi de România”, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, “Fort Boyard” sau “Supravieţuitorul”, iată că, din primăvară, trei posturi de televiziune vor difuza noi producţii în care vedetele îşi pun pielea la saramură. Pro TV a filmat deja “Ferma Vedetelor” cu Monica Bîrlădeanu, în calitate de gazdă, iar Kanal D  a anunţat că va difuza, tot din 2018, emisiunea “Exalton”, în care 20 de concurenţi, dintre care 10 vedete, îşi vor depăşi limitele fizice pentru 100.000 de euro.

12-13-vedete-4.jpg

Lora (35 de ani) şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu

Antena 1 a anunţat doar o parte dintre participanţii la show-ul „Asia Express”, ale cărui filmări vor începe la mijlocul acestei luni. Concurenţii, numai unul şi unul, vor beneficia şi de ajutorul persoanelor dragi. De exemplu, Lora va fi însoţită peste graniţă de iubitul ei impresar Ionuţ Ghenu şi vor lupta împotriva surorilor Iuliana şi Nicoleta Luciu şi a fraţilor Cătălin şi Claudiu Moroşanu.

12-13-vedete-5.jpg

Dorian Popa (29 de ani) şi mama lui, Luminiţa Popa

Cât îl priveşte pe Dorian Popa, acesta va beneficia de susţinerea mamei sale, o femeie curajoasă şi pregătită să treacă peste toate probele. Click! vă spune, în exclusivitate, că din acest proiect mai fac parte Marian Drăgulescu şi soţia lui, Corina.

12-13-vedete-2.jpg

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu (36 de ani) şi soţia lui, Corina

Iar nevasta marelui gimnast este chiar decisă să se întoarcă învingătoare în ţară: „L-am bătut suficient de tare pe Marian la cap ca să accepte provocarea. Mai ales că el e foarte competitiv, iar eu mai puţin. Chiar mi-a zis: «cu tine?»”. Marian are însă temerile lui: „Sunt obişnuit să ies pe locul întâi, însă cel mai tare îmi e frică să nu mă împac şi să divorţez de cinci ori, până se termină emisiunea! Îmi e frică de foamea pe care o s-o îndur pe acolo, pentru că am impresia că n-o să ne aştepte vreo trei mese pe zi, şi de ciudăţeniile pe care le vom mânca!”, ne-a spus Marian. Cele şapte echipe (n.r.-ultimele două încă nu au fost anunţate) vor ajunge în Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Cursa e 100% reală, dură şi incitantă, nu numai pentru participanţi, dar şi pentru cei 7 cameramani şi pentru cei 7 reporteri care îi vor însoţi. Ei vor fi nevoiţi să supravieţuiască cu un dolar pe zi. 

12-13-vedete-1.jpg

Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu (33 de ani) şi fratele lui, Claudiu

Această emisiune a fost difuzată, pentru prima oară, în 2004. De atunci şi până în prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţări şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. Cele 7 echipe vor fi rând pe rând eliminate în luna de filmare şi în final vor ajunge două, care se vor duela pentru marele premiu, în valoare de 30.000€.  

 

Nicoleta Luciu îşi lasă cei patru copii acasă

12-13-vedete-luciu-212155115151.jpg

Copiii Nicoletei rămân în grija tatălui

De câţiva ani, Nicoleta Luciu a ales să se dedice vieţii de familie şi s-a mutat în oraşul de origine al soţului ei, Miercurea Ciuc. Acolo îşi cresc cei patru copii: Zsolt jr (9 ani)  şi tripleţii Kim, Kevin şi Karloy, în vârstă de 5 anişori. Bruneta mai plecă de acasă doar atunci când are vreun proiect tv, aşa cum se va întâmpla şi de data aceasta.

Pe parcursul filmărilor pentru emisiunea ”Asia Express”, care se va difuza la Antena 1, ea îşi va lăsa micuţii în grija soţului, Zsolt Csergo, care îi va duce la şcoală, la antrenamente şi la cursuri. Pe lângă familie, acesta trebuie să se ocupe şi de afacerile imobiliare în care este implicat şi care îi merg ca pe roate.

Loading...

Citește și