Exclusiv! Velea: “M-am simţit trădat şi păcălit”. Prima reacție în războiul cu nașul Mitrea

cata6266.jpg

Alex Velea, Lucian Mitrea, Andreea Banica, scandal, razboi rude celebre, datorie, teapa, vedete certate, impresar
În 2010, Lucian și Andreea i-au cununat pe Alex și pe Ana
foto: CLICK!

Se încing spiritele între solistul Alex Velea și fostul lui impresar, Lucian Mitrea, care l-a și dus la altar pe artist în 2010, când s-a însurat cu mulatra Ana. Velea l-a dat în judecată pe soțul Andreei Bănică, pentru o datorie neachitată, iar ieri, 19 septembrie, ne-a oferit și primele declarații, care nu sunt deloc “dulci”.

Click! a scris, în exclusivitate, despre războiul dintre Alex Velea (33 de ani) şi impresarul Lucian Mitrea (38 de ani), fostul său naş de la prima căsătorie cu Ana. În decembrie 2016, Velea l-a chemat în judecată pe soțul Andreei Bănică pentru o datorie de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. S-ar părea că această sumă este onorariul unui concert mai vechi, susţinut de Alex Velea la un Revelion. Magistrații judecătoriei Cornetu i-au dat câștig de cauză luiVelea, așa că artistul așteaptă să intre în posesia banilor care i se cuvin. “Admite cererea formulată de reclamanta SC Fratziwear SRL, în contradictoriu cu pârâta SC Vip Booking SRL. Obligă pârâta să plăteasca reclamantei suma de 21.504 lei, reprezentând contravaloarea serviciului prestat și penalități de întârziere, calculate de la data scadenței până la data achitării debitului”, se arată în decizia publicată pe portalul instanțelor de judecată.

antonia-alex-velea-aniversare-miramagica-2-ani.jpg

Alex Velea, Lucian Mitrea, Andreea Banica, scandal, razboi rude celebre, datorie, teapa, vedete certate, impresar
Marți, Velea, Antonia și fiul lor cel mare, Dominic, s-au distrat în parcul Herăstrău

Marți, 20 septembrie, solistul a susținut un super concert în Herăstrău, la aniversarea de doi ani a parcului de distracții “Miramagica”, iar după eveniment ne-a răspuns, cu sinceritate, la câteva întrebări despre scandalul cu nașul Mitrea. „Îmi pare rău că am ajuns în situaţia asta, pentru că împreună am împărţit o pâine pe vremuri. A fost ultimul lucru pe care mi l-aş fi dorit să-l fac (să-l dau în judecată, n.r.), dar a trebuit. M-am simțit trădat şi păcălit. Şi nu se face aşa ceva între foste rude şi, mai ales, foşti prieteni, colaboratori. Aşa a considerat el că trebuie să încheie relaţia asta, nu a fost cinstit până la capăt şi a crezut că trebuie să aplice tratamentul acesta de corecţie mie şi impresarului meu de acum”, ne-a povestit Alex Velea.

Loading...

Citește și

  • Rudă, rudă, dar brânza-i pe bani! De cele mai multe ori, colaborările muzicale dintre artişti şi impresari se termină la tribunal din cauza neînţelegerilor financiare. Este şi cazul lui Alex Velea, care are de luat de la firma lui Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, aproape 4.700 de euro. Se pare că nu s-au înţeles de vorbă bună, aşa că au ajuns în instanţă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1