Augusta şi noul iubit au făcut echipă înainte ca ea să se mărite cu Valeriu Lazarov - EXCLUSIV

augusta-iubit.jpg

Augusta Dumitraşcu şi Andreas Petrescu vor lucra împreună la un serial, care se va difuza din toamnă, la Antena 1
Foto: Arhivă personală/ Click!

Povestea de amor dintre şefa divertismentului de la Antena 1 şi actorul Andreas Petrescu a scos la iveală o altă informaţie de senzaţie. După ce Click! v-a anunţat în premieră legătura dintre ei, acum am aflat că îndrăgostiţii vor lucra împreună la un serial tv pentru postul din Băneasa.

Ce nu face o femeie din dragoste pentru bărbatul de lângă ea! Amorezată-lulea de Andreas Petrescu (38 de ani), dar convinsă şi de talentul şi potenţialul lui, Augusta Lazarov (38 de ani)  şi-a angajat iubitul la Antena 1, acolo unde ea conduce, din 2010, departamentul de divertisment. Astfel, cei doi şi-au reluat legătura profesională, după ce în urmă cu 15 ani au mai lucrat împreună, la TVR 2, la emisiunea “Trupa DP2”. Sursele Click! spun că Augusta va produce un serial de comedie, la care Andreas Petrescu ar colabora, el fiind cel care a scris scenariul şi cel care ar juca şi unul dintre rolurile principale. Până una alta, cei doi iubiţi se întâlnesc şi la muncă atunci când au filmări sau lucruri de discutat despre noul serial, însă sunt foarte discreţi şi nu fac paradă cu gesturi tandre.

El i-a propus proiectul, ea a fost de acord

“Se pare că Andreas a fost cel care i-a propus Augustei acest proiect, iar ea, încântată, a fost de acord să-i găsească un loc în grila de toamnă de la Antena 1”, ne-a spus o sursă din apropierea celor doi. Nici nu s-ar fi putut altfel, căci talentul de scenarist şi scriitor al lui Andreas a fost confirmat de succesul pieselor de teatru “Mă mut la mama”, “Mă mut la... tata”, care s-au ­ju­cat cu casa închisă.

Andreas o curta şi acum 15 ani, când erau colegi la TVR 2

augusta-1999.jpg

Foto: Arhiva personală

În anul 1999, la TVR 2, s-a realizat un proiect care se numea “Trupa DP 2, emisiune care a devenit mai târziu „Tonomatul DP2”. Din echipa acelui proiect au făcut parte mulţi tineri care acum sunt cunoscuţi în televiziune, dintre care îi amintim pe Mădălin Ionescu, Cătălin Măruţă, Dalia Puşcă, Alexandra Dinu, Augusta Dumitraşcu, devenită între timp Lazarov, dar şi Andreas Petrescu. Acesta din urmă pusese încă de pe atunci ochii pe Augusta. „Erau apropiaţi şi se ajutau ori de câte ori aveau nevoie unul de celălalt. Multă vreme s-au ascuns de ochii celor din jur şi au fost cât s-a putut de discreţi. Însă drumurile lor s-au despărţit”, ne-a spus o sursă apropiată celor doi.

Le-am deconspirat povestea de dragoste
Click! v-a anunţat în exclusivitate, în ziarul de ieri, relaţia amoroasă dintre Augusta Dumitraşcu şi actorul Andreas Petrescu.

lazarov.jpg

Lazarov a murit la 74 de ani

Văduva lui Valeriu Lazarov a aşteptat cinci ani de la moartea soţului ei pentru a se îndrăgosti din nou. Cu regretatul producător de televiziune s-a căsătorit în 2004, la Madrid, iar acum îi administrează, împreună cu fiii lui, firmele şi afacerile din Spania. Lazarov s-a stins în 2009, la 74 de ani.

Augusta Dumitraşcu

• A lucrat la TVR 2, apoi la Antena 1, unde a fost gazda show-ului “Babilonia”, format creat de Valeriu Lazarov.

• În 2003 a plecat în Spania, unde a lucrat cu Lazarov la mai multe emisiuni tv.

• A revenit în ţară în 2010.

Andreas Petrescu

• A jucat în “Portret de familie”, “Crossing”, “One Shot Wonder” şi în pelicula “Dr. Fix”.

• Din 2010 a prezentat matinalul de la TVR 1.

• Anul trecut a făcut parte din echipa show-ului “Vara pe val”, la acelaşi post tv.

Loading...

Citește și

  • Există speranţă şi după tragedii! Cinci ani l-a plâns Augusta Dumitraşcu pe soţul ei, geniul de televiziune Valeriu Lazarov, însă acum simte din nou fiorii dragostei. Cel care i-a şters lacrimile şi i-a intrat adânc în inimă este Andreas Petrescu, un tânăr actor pe val în lumea teatrului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1