EXCLUSIV "Vă aştept de Crăciun cu pastramă, ţuică şi masaj!"

6-7-vedete-1.jpg

Pentru trei zile festive la pensiunea lui Grig Chiroiu scoţi din buzunar 600 de lei de persoană

Au rămas mai puţin de şase săptămâni până la Crăciun, iar patronii pensiunilor spală de zor geamurile, întocmesc meniurile şi decorează camerele. Printre aceştia se numără şi vedete, care, în fiecare an, au cabanele pline de oaspeţi.

La Olăneşti, în judeţul Vâlcea, n-ai cum să nu observi pensiunea “Noel”, al cărei proprietar e simpaticul actor Grig Chiroiu (44 de ani), din serialul “Trăsniţii” (Prima TV). Ca în fiecare an, şi acum e forfotă mare în interior, căci oaspeţi mulţi sunt aşteptaţi în seara de Ajun.

Grig Chiroiu sacrifică porcul cu musafirii

Patronul ne asigură că mai are locuri disponibile şi ne face o ofertă de nerefuzat. Pe lângă bucate alese şi program artistic, musafirii se pot relaxa şi la masaj. „Şi Crăciunul acesta îl voi petrece tot la pensiunea mea din Olăneşti. Ritualul sacrificării porcului şi prepararea bucatelor acestuia nu au cum să lipsească, aşa că oaspeţii se vor bucura de tradiţie. Vrem să inaugurăm chiar atunci o zonă românească, în care ţuica fiartă, slănina cu ceapă şi cârnaţii vor fi la mare căutare. Programul artistic va fi deschis ca de fiecare dată de mine, urmând ca după ce se consumă tradiţionala ţuică fiartă, să mi se alăture cât mai mulţi artişti. Copiii vor avea şi ei parte de surprize, că doar e Crăciun!”, a declarat Grig Chiroiu pentru Click!

Şi preţurile sunt pentru toate buzunarele şi variază în funcţie de cameră: 140 de lei pe noapte, cea dublă, 190 de lei apartamentele şi 170 de lei pe noapte cazarea la mansardă. Un pachet de trei zile, care include şi masa festivă de Crăciun, ajunge la 600 de lei de persoană.

6-7-vedete-pensiune-grig-chiroiu.jpg

Aceasta e pensiunea pe care actorul din “Trăsniții” o are la Olănești

6-7-vedete-masaj.jpg

Dacă vă obosește dansul, vă puteți reface cu un masaj

 

La pensiunea «Găinușa de Munte», masa de Crăciun este 130 de lei

6-7-vedete-gainusa-1.jpg

Mihai Găinușă și soția sa, Ioana, sunt proprietarii unei pensiuni cochete, la Cheia

Vestitul ”cusurgiu” deține și el o pensiune elegantă, de patru margarete,”Găinușa de Munte”, situată în satul Cheia (județul Prahova), iar oferta de Crăciun e mai mult decât tentantă. Mihai Găinușă și soția lui, Ioana, vă propun o minivacanţă la preț de criză. În perioada 23.12-26.12. 2014, o cameră costă 240 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Cazarea la mansardă e, cu puțin mai scumpă, de 290 lei, cu mic dejun inclus.

Copiii vor avea parte, pe 24 decembrie, de o seară specială, ”Vine Moș Crăciun!”. Cine dorește să servească masa festivă, pe 25 decembrie, va plăti 130 de lei de persoană. Meniul vă va lăsa gura apă, căci nu vor lipsi de pe masă răcitura de porc, urda, toba, șoriciul, sărmăluțele aburinde cu mămăliguță, păstrăvul sau pulpa de porc, cozonacul și tortul de mere. Băuturile alcoolice și cele răcoritoare se achită separat. 

 

Israela a pregătit patru meniuri

6-7-vedete-israela-si-liviu-9.jpg

La Vișeul de Sus, la Israela și la Liviu plăteşti 1.350 de lei de persoană pentru cinci nopţi

Departe, tocmai la Vișeul de Sus (Maramureș), excentricul cuplu Israela Vodovoz (64 de ani) și Liviu Arteni (43 de ani) au umplut cămara de Sărbători, iar acum așteaptă oaspeții.

Cei doi au aranjat un pachet turstic atractiv la pensiunea lor, “Livisra”: 5 nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, prânz și cină în sistem all inclusive, cu masa festivă de Crăciun și acces la piscina interioară, costă 1.350 de lei de persoană. Pentru demipensiune, tariful pachetului scade la 775 de lei de persoană. Meniul este pe toate gusturile și cuprinde preparate românești, dar și din bucătăria israeliană, chinezească și italienească. Pălinca este la mare căutare, dar și cârnații în sos picant și antricotul de porc în sos de usturoi. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1