EXCLUSIV! Uite cum și-a refăcut viața Marius Ancuţa, după divorțul de Raluca Moianu

Raluca Moianu și Marius ancuța 1.jpg

Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani
foto: arhiva personală

Acum un an, Raluca Moianu (45 de ani) și Marius Ancuța (47 de ani) s-au separat în acte, după 15 ani de mariaj. A suferit foarte mult și încă mai are rănile deschise, așa că singura scăpare pentru Mario, cum obișnuia să-l alinte chiar Raluca, a fost să se arunce în muncă. Multă muncă. Lucru pe care l-a și făcut.

Proiectul pe care-l demarase încă din 2011, pe fonduri europene, a fost aprobat și, în ianuarie, după ce a primit banii – 200.000 de euro, Marius Ancuța a pornit acțiunea de construcție a unui club de biliard și snooker, în zona Regie din Capitală.

Marius Ancuța la club 1.jpg

Marius Ancuța merge zilnic în Regie, unde și-a deschis recent un club de biliard
foto: CAPS

Acolo l-au surprins și fotoreporterii Click! miercuri după-amiază. Marius Ancuța a ajuns în jurul orei 16.00 pe Splaiul Independenței nr. 319. Grăbit și preocupat, a intrat într-o clădire, după ce un alt bărbat i-a deschis ușa.

Marius Ancuța la club 2.jpg

Marius Ancuța este și medic stomatolog, dar și un cunoscut comentator sportiv
foto: arhiva personală

Fostul soț al Ralucăi Moianu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce treburi avea acolo. „Împreună cu Daniel Bontea (campion național de snooker, n.r.), am deschis un club de biliard, «Tac Biliard», unul dintre cele mai mari din țară, întins pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Am făcut un proiect pentru obținerea de fonduri europene. Dar, după ce am primit cei 200.000 de euro, am mai făcut și alte investiții, care se ridică tot la 200.000 de euro”, a spus Marius, pentru Click!

Marius Ancuța la club 3.jpg

Clubul „Tac Biliard” are 25 de mese de biliard și 6 de snooker
foto: arhiva personală

„Tac Biliard” deține echipamente pe care se dispută competițiile oficiale mondiale și europene: mese de biliard Dynamic III (25 la număr) și mese de snooker Shender (6). În clubul lui Ancuța, o masă de biliard poate fi închiriată pornind de la 6,5 lei pe oră, până la 23 de lei, iar o masă de snooker poate costa și 28 de lei. „Am deschis în perioada 16-17 august, cu turneul internațional «Best of the East». Anul acesta, pentru prima dată, etapa din România s-a ținut în clubul nostru și a fost câștigată un polonez, Radoslav Babica. Dar lansarea oficială va avea loc abia la 3-4 octombrie”, a mai spus Marius. Clubul medicului stomatolog și comentatorului sportiv se află în vecinătatea a doi concurenți de seamă, cluburile „IDM” și „Texas”.

Marius Ancuta si Mara Ilinca 1.jpg

Marius Ancuța, alături de fetița sa, Mara Ilinca (9 ani și jumătate)
foto: arhiva personală

Are o fetiță împreună cu Raluca Moianu

Mario și Raluca Moianu au împreună o fetiță de 9 ani și jumătate, Mara Ilinca. Deși locuiește cu fosta vedetă tv, copila petrece foarte mult timp și cu tatăl ei. De multe ori, Mara înnoptează acasă la Mario sau cei doi merg împreună în vacanțe.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1