EXCLUSIV! Tuncay îl «ceartă» pe Bănică pentru că a chinuit-o pe «Zână»

mare2.jpg

Andreea Marin Tuncay Ozturk
După două mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele turcului Tuncay Ozturk
foto: Dorin Constanda

Andreea Marin a trecut prin două divorţuri dureroase, cu Cristian Gheorghiţă şi cu Ştefan Bănică jr. Îşi pierduse total încrederea în instituţia căsătoriei, mai ales după ce solistul a înşelat-o la greu cu Lavinia Pârva. Însă şarmantul turc Tuncay Ozturk, fizioterapeutul sportivilor, a convins-o să-şi mai dea o şansă.

„Zâna” este numai un zâmbet, de un an, de când şi-a unit destinele cu Tuncay Ozturk (27 de ani), un bărbat bun de pus la rană. S-au căsătorit în secret, fără tam-tam, în comuna Brăneşti, la 20 de kilometri distanţă de Bucureşti. 

pupat.jpg

Vacanțele sunt o adevărată fericire pentru cei doi

 

Mulţi susţin că cei doi s-au pripit. Însă, ei le dovedesc cârcotaşilor, pe zi ce trece, că au avut mână bună. Tuncay este o fire deschisă, caldă şi calmă, aşa că a reuşit să ajungă la sufletul Andreei Marin (40 de ani), al cărei orgoliu fusese rănit în timpul căsniciei de şapte ani cu Ştefan Bănică jr. (47 de ani).

lacalarie.jpg

Andreea și Tuncay se relaxează la călărie

 

Artistul ducea o viaţă dublă, întâlnindu-se pe ascuns cu solista Lavinia Pârva (30 de ani). Fizioterapeutul turc ne-a vorbit despre primul lor an de mariaj şi, mai voalat, l-a atacat pe Ştefan: „Am avut şi momente grele în căsnicie. Ea îşi recâştigă acum, cu mine, valori importante, credinţă, încredere şi dragoste, pe care le pierduse înainte. Trebuia să fie tratată ca o adevărată femeie şi să-şi recapete încrederea în căsătoriei”, ne-a spus el. 

lameci.jpg

Vedeta și soțul ei nu au timp să se plictisească

 

Deşi Andreea are o fetiţă, pe Violeta (7 ani), care s-a ataşat rapid de soţul mamei ei, ba chiar îl meditează la limba română, Tuncay speră ca barza să le mai aducă în casă un copil: „Un bebeluş este o mare responsabilitate, mama nu trebuie să sufere de stres, căci îi transmite copilului starea ei. Vreau ca ea să-i transmită copilului meu dragoste, prin sângele ei. Cred că acum suntem pregătiţi pentru asta. Dar nu va fi niciodată sigur până când nu veţi vedea copilul în burta ei, evident”, susţine el. 

banica.jpg

Ștefan Bănică este tatăl singurul copil al vedetei, Violeta (7 ani)

 

Tuncay e de părere că un cadou nu trebuie făcut cu o anumită ocazie, ba chiar le dă un sfat util bărbaţilor: “Când vedeţi ceva şi vă vine în gând imaginea femeii iubite, atunci cumpăraţi acel obiect. Dar, mai important pentru mine decât achiziţionarea unui cadou este felul în care te comporţi. Asta poate fi de neuitat, iar acele momente rămân în amintirea persoanei dragi”, şi-a încheiat el înţeleapta confesiune. I se face adesea dor de familia din Turcia: ”Distanţa nu este o problemă. Când vreau să-i văd pe ai mei sar în avion sau în maşină şi-mi vizitez părinţii, cele două surori şi cei şase nepoţi, de care sunt foarte ataşat”, conchide soţul “Zânei”. 

Primul ei soţ are un băieţel

primsot.jpg

Cristian Gheorghiță, cu soția și fiul

Andreea Marin şi Cristian Gheorghiţă s-au căsătorit în 1995, pe când ea avea doar 21 de ani, însă căsnicia lor a fost scurtă, de doar trei ani. În 1998, după divorţ, Andreea a făcut o mărturisire emoţionantă: ”Nu aş mai putea iubi aşa cum l-am iubit pe Cristi. Poate că viitorul mă va contrazice”. Bărbatul şi-a refăcut viaţa între timp. S-a recăsătorit şi are un băieţel. 

Lavinia: „Cred că aş fi o mamă bună!”

parva.jpg

Lavinia Pârva

 

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 12 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Violeta (7 ani), rodul dragostei cu Andreea Marin. Însă, iubita lui, solista Lavinia Pârva, cea care de altfel i-a şi stricat “Zânei” casa, a făcut ieri o mărturisire cu bătaie lungă. ”Îmi plac foarte mult copiii, cred că aş fi o mamă bună”, a spus ea. 

Loading...

Citește și

  • De când s-a cuplat cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk este şi el din ce în ce mai implicat în viaţa publică. Ieri, turcul a luat parte la lansarea unui supliment nutritiv bio, a cărui imagine o reprezintă chiar soţia sa. Cu această ocazie, ne-a spus cum s-a acomodat în România.

  • A fost căsătorită cu doi bărbaţi plini de bani, însă a ajuns la concluzia că liniştea căminului nu înseamnă bogăţie. Andreea Marin a spus recent "da" pentru a treia oară unui tânăr cu o inimă de aur, dar fără prea multă "putere" financiară.

  • Tuncay Öztürk a colaborat şi cu echipa de gimnastică a României

    Tuncay Öztürk, soţul Andreei Marin, este începând de miercuri managerul medical al echipei ASA Târgu Mureş. Deşi nu este străin de marea performanţă sportivă, acesta colaborând şi cu Octavian Belu şi Mariana Bitang la lotul olimpic de gimnastică a României, Tuncay este pentru prima oară responsabil de starea de sănătate a unui întreg lot de fotbalişti.

  • Tuncay nu duce lipsă de pacienţi la cabinetul său din Bucureşti

    Tuncay este zilnic prezent la cabinetul său din Bucureşti, locul unde tratează problemele românilor. Fizioterapeutul a acordat un interviu exclusiv emisiunii Click!, de la Prima Tv în care a vorbit despre ce face zilnic pentru pacienţii care îi trec pragul şi ne-a permis să filmăm o şedintă cu un pacient.